Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Diplomával könnyebb elhelyezke...

Diplomával könnyebb elhelyezkedni egy pályakezdő fejlesztőnek mint csak egy okj/bootcampel?

Figyelt kérdés
2023. jún. 17. 09:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

18#

Full home officeban diákmunkáztam végig egyetem mellett. Akár pici Gyula melletti faluban is lakhattam volna. Teljesen mindegy.

Persze Budapesten a cégtől kb 20 percre laktam, de nem volt kedvem bejárni. A cégen belül az ország minden részéről voltak kollégák. Úgy alakították ki az irodát, hogy ha az alkalmazottak max fele fért volna el, de annyian soha be sem akartak menni.

Ez mind kifogás. Azok akik nem találnak normális diákmunkát többnyire semmit sem értenek. Ha jó vagy, akkor kapkodnak utána diákmunkánál is a munkáltató és simán tudsz full remote munkát találni vagy olyan hibrid bejárásos munkát, ahol technikailag be kéne járni, de abszolút nem érdekli őket, hogy te otthonról dolgozol és csak 2-3 havonta mész el közösségi eseményekre az irodában.

2023. jún. 18. 14:29
 22/27 anonim ***** válasza:
17%
Minimálbérért mindegy, mert azok nem válogathatnak a jelentkezők között. De rendes fizuért kell a diploma, mert ezek az okj bootkempek semmit sem érnek.
márc. 31. 11:28
 23/27 anonim ***** válasza:
32%
A bprof bsc alatti szint és pont azok a matekos tárgyak hiányoznak belőle, amik a mélyebb megértést segítik a mérnöki munkáknál.
márc. 31. 12:11
 24/27 A kérdező kommentje:
A kérdés már tárgytalan mert végül az óbudai egyetem féle Üzemmérnök-informatikus szakra vettek fel. (A BCE volt az első helyen de oda sajnos nem volt elég pontom).
márc. 31. 13:18
 25/27 A kérdező kommentje:
Megjegyzés 390 pontom volt.
márc. 31. 13:19
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nagyobb a merítési lehetőség, de egyre több cég ismeri fel, hogy Magyarországon a diploma és a hasznos tudás között semmilyen összefüggés nincs, így ők nem várják el a diplomát.
márc. 31. 19:34
 27/27 anonim ***** válasza:
30%
Gratulálok Kérdező! 🤗
jún. 29. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!