Diplomával könnyebb elhelyezkedni egy pályakezdő fejlesztőnek mint csak egy okj/bootcampel?
18#
Full home officeban diákmunkáztam végig egyetem mellett. Akár pici Gyula melletti faluban is lakhattam volna. Teljesen mindegy.
Persze Budapesten a cégtől kb 20 percre laktam, de nem volt kedvem bejárni. A cégen belül az ország minden részéről voltak kollégák. Úgy alakították ki az irodát, hogy ha az alkalmazottak max fele fért volna el, de annyian soha be sem akartak menni.
Ez mind kifogás. Azok akik nem találnak normális diákmunkát többnyire semmit sem értenek. Ha jó vagy, akkor kapkodnak utána diákmunkánál is a munkáltató és simán tudsz full remote munkát találni vagy olyan hibrid bejárásos munkát, ahol technikailag be kéne járni, de abszolút nem érdekli őket, hogy te otthonról dolgozol és csak 2-3 havonta mész el közösségi eseményekre az irodában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!