Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Félek az államvizsgámtól,...

Félek az államvizsgámtól, adna valaki tanácsot?

Figyelt kérdés
Közeleg az államvizsgám és projektbemutatás, védés és azt érzem nagyon kicsúsztak a dolgok a kezem közül. Valahogy le kellene nyugodnom. Van itt olyan valaki, aki informatikából diplomázott és tudna adni pár tanácsot? Esetleg meghallgatna valaki?

2023. jún. 10. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Hát szerintem ha tanultal6, akkor nem nagyon tudsz mellényúlni.

Csomó dolog tok logikus.

2023. jún. 10. 09:07
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Engem is elkapott a pánik ott helyben a vizsgáztatók elött. De egy kis vizet ittam, majd lenyugodtam és letettem a vizsgát.
2023. jún. 10. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

"Van itt olyan valaki, aki informatikából diplomázott és tudna adni pár tanácsot?"

Persze: ha képtelen vagy jól kifejezni magadat és izgulsz egy vizsgától vagy ha szerepelni kell akkor esélyed nincs érvényesülni IT szektorban, mivel a kompetens helyeken napi szinten több meeting van nemzetközi ügyfelekkel is és az sem ritka hogy nagyobb tömeg előtt demózol (300-400 fő). Szóval ha valamit kezdeni akarsz magaddal a szektoron belül és nem egy minimálbérért dolgozó általános iskolai rendszergazda szeretnél lenni életed végéig akkor felhúzod olyan szintűre a magabiztosságodat és a kifejező készségedet hogy egy mezei államvizsga nem hogy ne okozzon gondot hanem kifejezetten jól szerepelj rajta. Besült, félénk, önmagukat kifejezni képtelen emberek nem kellenek egy céghez sem.

2023. jún. 10. 10:28
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as te is IT-s vagy?
2023. jún. 10. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
4, nem, ő csak egy segédmunkás.
2023. jún. 10. 12:25
 6/8 anonim válasza:
77%
Szerintem a konzulenseddel beszélj erről. Valószínű már túl van pár vizsgán és tud tanácsot adni. Mindenkinek más élmény a záróvizsga. Ő viszont a másik oldalról tud hasznos tanácsokat adni.
2023. jún. 11. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy aki alkalmas egy fejlesztői állásra, és elvégzett egy bsc-t, az már készségszinten jártas annyira a témában, hogy nem tudják annyira sarokba szorítani, hogy annak bukás legyen a vége. Nem fognak azért megbuktatni, mert nem tudod a Cauchy–Hadamard-tételt hibátlanul. Ha látják, hogy kompetens vagy, akkor a tételek lexikális részéből elég egy nagyon minimum szint. Ha meg nem vagy kompetens, akkor meg ez lesz a legkisebb gondod az életben :D

Szóval ne aggódj

ex eltés

2023. jún. 11. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

A tanácsom:

Ne félj.

2023. jún. 14. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!