Mennyit keres Magyarországon egy fejlesztési vezető?
"A fejlesztési vezető pedig a manager, aki emberekkel, határidőkkel, projectekkel, pénzzel foglalkozik."
Akkor a fejlesztési vezető egy gyűjtőfogalom, ami a project/product/technical program/engineering/egyéb managereket foglalja magába? Még sehol nem hallottam, hogy egy kalap alá véve így hívnák őket. Melyik cégnél lehet találkozni ezzel?
1-es én azt nem értem, ha nem tudod akkor miért nem írsz külön egy kérdést ezzel nem sokat segítettél a kérdezőnek. Amúgy a kulcsszó olvasasa nem hátrány és a topic olvasása se. A kérdező programozó és webfejlesztéssel foglalkozik magyarán a vezető itt inkább a senior fogalmát takarja és nem azt amiről ti beszéltek nem marketing és nem menedzsment és nem vállalatirányítás.
De ha tévedek majd kijavít a kérdező.
Kérdező van ilyen bérstatisztika oldal már nem emlékszem a weboldal címére de ott országonként és képességi szint szerint a legalacsonyabb átlag fizetést és a maximum fizetést is listázza munkakörönként. Ha beírod a gugliba szerintem megtalálod.
Az álláshirdetések nagy többsége nem írja hogy mennyi a fizetés, de amugy ez is egy ötlet. Szoktak irni fizetest is és juttatasokat is pl. Laptop es stb.
Illetve érdemes ilyen jellegű blogokat olvasni, mert vannak szakmabelik, akik ezt a kérdést is tárgyalják.
Amugy program nyelv ismeretetol is fugg a fizetes illetve milyen keretrendszereket ismersz es tobb minden mastol. De pl. Egy senior programozo biztos keres havonta 1 millát is ha nem többet. Ezért irtam azt az oldalt ott a minimum maximum bért is írja orszagonkent csak nem jut eszembe annak az oldalnak a cime azt hiszem angol kulcsszoval talaltam ra.
"1-es én azt nem értem, ha nem tudod akkor miért nem írsz külön egy kérdést ezzel nem sokat segítettél a kérdezőnek"
Pontosan azért kérdeztem, hogy mire gondol, amiért te is csak tippelgetsz itt. Mert nem egyértelmű.
14-es én nem tippelek ott a topic számítástechnika programozás, kulcsszó a programozo és a webfejleszto ergo csak senior programozo lehet.
Nem az üzlet kategoriaba irta a kérdést.
De irtam ha tévednék majd kijavít a kérdező. Azt ugy értettem ha zopicot tévesztett volna de akkor nem írta volna azokat a kulcsszókat.
15-ös vagyok.
A kérdezőnek linkeltem egy állás oldalt beírtam kulcsszóként amit írt. Ott az első hirdetés Android fejlesztő 1,5 millát ír. Na de ez Java vagy Kotling. Ő utánuk meg kapkodnak az ilyen vállalatok de egy profi adattudós után is megy a versengés.
A többi nem ír fizetést. Persze egy backend php-s kevesebbet keres amugy ismereteim szerint szoval az sem mindegy milyen progeamnyelvet ismer a kérdező. Ami kiderült rola a kerdesbol hogy senior. Az álláshirdeteseknel van ami ír egyéb juttatást pl. Sport és stb.
Sajna annak az oldalnak a neve nem jut eszembe ott bármilyen szakmára országgal együtt rá lehetett keresni igaz ott csak a bért írja. De jeleztem keress ilyen szakmai blogokat amik a bérezéssel foglalkoznak.
* programnyelvet
Bocsi a tipoert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!