Mennyit keres Magyarországon egy fejlesztési vezető?
Ha vezető fejlesztőre gondolsz, magyarországi irodával rendelkező cégnek dolgozva alkalmazotti státuszban, akkor ilyen br. 600k-tól 4 milláig mozog a skála jellemzően (persze vannak extrémumok lefelé és felfelé is).
#3 kb. bárki lehet, csak kellően szar cégnél kell dolgozni.
#5 Lehet, de írd már le akkor a különbséget, mert ennek az ideböfögött semminek nincs értelme mások csesztetésén kívül.
Normális válasz sablon:
"A vezető fejlesztő és a fejlesztési vezető nem ugyanaz, mert...."
És hogy a kérdésre is válaszoljak. Én egy közepes budapesti multinál vagyok egy senki fejlesztő nettó 1m + juttatásokért, kb 4-5 év tapasztalattal. Ezért is jár már laptop, telefon, fizetett internet és telefonszámla, magánklinikai biztosítás, 13. havi fizu meg egyebek. Nálunk a fejlesztőknek is jár céges autó, ha elég magasra kapaszkodtál fel a ranglétrán. A főnököm szerintem ennek 2-2.5x biztosan megkeresi, plusz nála vannak olyan nyalánkságok, mint pl hogy a cég teljesítménye alapján kapja a havi fizetésének a többszörösét. És ő csak középvezető, a ranglétrán felette még van vagy 3-4 szint.
Szóval: kva sokat.
9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!