Hol vannak jó haladó kurzusok Spring bootról haladóbb szintű témáiból?
Azt veszem észre, hogy ha bármely haladóbb témára akarok rákeresni, akkor nagyon kevés információt találok róla. Konkrétan sok esetben a ChatGPT többet segít, mint a google, de nyílván ChatGPT a "vak vezet világtalant" esete.
Néha találok 1-2 blog posztot, de többet nem nagyon és ott is tipikusan olyan példával mutatják be a koncepciót, ami depricated megoldást tartalmaz.
Vagy éppen 1-1 indiai videót, ahol rettenetes akcentussal, néha angolról hindu nyelvre váltva egy 14 éves magyarázza nekem mi az a Spring AOP.
Udemyn meg persze csak a kezdő szintű témákat taglalják.
Szívesen fizetnék érte 5-50 ezret simán tananyagtól függően ha lenne egy normális angol nyelvű oldal, ahol videók formájában megfelelő, releváns példákkal belenne mutatva az anyag, de nem nagyon találok.
Azért mert az informatika-oktatás egy hatalmas biznisz ami azon alapul hogy minden hülyét elcsábítsanak és a kurzusok 99%-a a kezdőket célozza meg, mivel ebben van a legnagyobb potenciál, hiszen boldog-boldogtalan veszi a szar kurzusokat, amivel komoly bevételeket lehet generálni, de az ilyen kurzusokat végzők 90%-a sosem lesz informatikus, tehát a haladó szintű kurzusoknak JÓVAL szűkebb a piaca.
Esetleg próbálj meg egyetemi előadássorozatokat keresni hátha valamelyik külföldi vagy magyar egyetemen oktatnak Springet szabválként. Én a tudásom nagyrészét MIT és Princeton egyetemen tartott előadásokból / gyakorlatokból készült videókból szereztem, mert jóval strukturáltabban és értelmesebben elmondják az anyagot, haladó részekre is kitérve mint udemy-n a tech supportos öntanult indiai programozók.
A BMEn pont most hallgatom a Java alapú keretrendszerek 4 kredites szabvált. Ebben vannak spring specifikus dolgok és itt is csak a legalapabb dolgokat mutatják be.
(Még egyetemista vagyok, de már egy ideje ezzel kapcsolatban dolgozom és szeretném tovább fejleszteni magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!