Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol vannak jó haladó kurzusok...

Hol vannak jó haladó kurzusok Spring bootról haladóbb szintű témáiból?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy ha bármely haladóbb témára akarok rákeresni, akkor nagyon kevés információt találok róla. Konkrétan sok esetben a ChatGPT többet segít, mint a google, de nyílván ChatGPT a "vak vezet világtalant" esete.

Néha találok 1-2 blog posztot, de többet nem nagyon és ott is tipikusan olyan példával mutatják be a koncepciót, ami depricated megoldást tartalmaz.

Vagy éppen 1-1 indiai videót, ahol rettenetes akcentussal, néha angolról hindu nyelvre váltva egy 14 éves magyarázza nekem mi az a Spring AOP.

Udemyn meg persze csak a kezdő szintű témákat taglalják.

Szívesen fizetnék érte 5-50 ezret simán tananyagtól függően ha lenne egy normális angol nyelvű oldal, ahol videók formájában megfelelő, releváns példákkal belenne mutatva az anyag, de nem nagyon találok.

2023. máj. 13. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

Azért mert az informatika-oktatás egy hatalmas biznisz ami azon alapul hogy minden hülyét elcsábítsanak és a kurzusok 99%-a a kezdőket célozza meg, mivel ebben van a legnagyobb potenciál, hiszen boldog-boldogtalan veszi a szar kurzusokat, amivel komoly bevételeket lehet generálni, de az ilyen kurzusokat végzők 90%-a sosem lesz informatikus, tehát a haladó szintű kurzusoknak JÓVAL szűkebb a piaca.

Esetleg próbálj meg egyetemi előadássorozatokat keresni hátha valamelyik külföldi vagy magyar egyetemen oktatnak Springet szabválként. Én a tudásom nagyrészét MIT és Princeton egyetemen tartott előadásokból / gyakorlatokból készült videókból szereztem, mert jóval strukturáltabban és értelmesebben elmondják az anyagot, haladó részekre is kitérve mint udemy-n a tech supportos öntanult indiai programozók.

2023. máj. 13. 22:36
 2/3 A kérdező kommentje:

A BMEn pont most hallgatom a Java alapú keretrendszerek 4 kredites szabvált. Ebben vannak spring specifikus dolgok és itt is csak a legalapabb dolgokat mutatják be.

(Még egyetemista vagyok, de már egy ideje ezzel kapcsolatban dolgozom és szeretném tovább fejleszteni magam)

2023. máj. 13. 22:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Haladó szinteken általában már dokumentációból kell dolgoznod és magad kell hogy kitaláld, hogy az adott alkotóelemekből hogyan tudsz egy adott dolgot megvalósítani
2023. máj. 14. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!