Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Migrálnék, de nem megy....

Migrálnék, de nem megy. {pascal} Miért?

Figyelt kérdés
Egy régi programot szeretnék kibővíteni, amiben a GetKeyState függvény állapotát kérdezem le. Ez a függvény a delphi fordítóval remekül együtt dolgozott, de a lazarus fordítója nem ismeri a VK_ kódokat. Ez hogy van lazarus alatt?

2023. máj. 13. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

"Migrálnék, de nem megy. {pascal} Miért?"

Több ezer szerbiából érkező migráns tapasztalja ezt, hiába migrálnának egyszerűen nem megy nekik, mert túl jól sikerült Orbán Viktor migrációs stratégiája és a kerítéssel történő határzár.

2023. máj. 13. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Ezt már nézted: [link] itt több helyen is írnak erről. Most nekem nincs lazarus az itthoni gépemen (csak munkahelyen, de most szombaton ezért nem mennék be) nem tudom kipróbálni, de érdemes ezt a fórumot olvasgatni.
2023. máj. 13. 15:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Végül is sikerült rájönnöm. A lazarusban, mivel hogy multiplatform, így kézzel bele kell importálni a windows API hívások lehetőségét és a virtual key konstansokat is. Ez az lcl (lazarus component library) nevű csomagban van. Így már flottul megy minden. Amúgy, engem éppen az ajánlott fórumon írt dolgok kavartak meg, ezért csesztem el egy fél délutánt erre az apróságra, de azért köszönöm a segítségedet.
2023. máj. 13. 16:40
 4/4 Szirty ***** válasza:
51%
Gratula! :)
2023. máj. 13. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!