Egész évben ezt a sz@rt vesszük?
Figyelt kérdés
9-es vok infós osztályba heti 4infónk van állandóan csak írunk :S alapfogalmakról, beviteli szarságokról már nagyon unom...számíthatok valami másra is? pl programnyelvek? esetleg más?2010. okt. 8. 15:43
1/10 anonim válasza:
9. osztályba programnyelv? Mivel még ma napság is sok az informatikai analfabéta, szóval nincsenek tisztában rengeteg alapfogalommal vagy egyáltalán azt se tudja, hogy mi az a monitor, ezért az első két osztályban ez lesz.
2/10 anonim válasza:
Programozni otthon is megtanulhatsz.
3/10 anonim válasza:
Én harmadikos vagyok és csak most kezdtünk programozni. Majd nem olyan sokára elkezditek vmelyik offie programot valszeg a wordöt. Ajánlom hogy tanuld meg és 10. végén érettségizz belőle de ahhoz az elmélet is kell mert szóbelin csak azt kérdezik
4/10 anonim válasza:
Én 9.-ben már tudtam 3 nyelvet, szóval otthon egy jó könyv társaságában hamarább meg fogsz tanulni programozni mint az iskolában.
Első válaszolónak pedig teljesen igaza van, egyik osztálytársam első órán megszólalt: "Ezt hol kell bekapcsolni."
5/10 anonim válasza:
Én 9.-es vagyok. 7.-ben vettük az office-t, 8.-ban a programozást (Pascalban), most pedig fakultálok, mert 9-10.-ben nem is lesz informatikánk, úgyhogy kijönnék a gyakorlatból. Nálunk ilyen hülyén van megoldva... pl. arról, hogy processzor, semmit sem tanultunk.
6/10 anonim válasza:
Az a legnagyobb baj, hogy sok helyen már 40 fölötti tanár, rosszabb esetben nő tanít, akinek az értelmi szintje a turbopascal lottószámoknál megáll. és ugye..valamivel el kell tölteni az évet :D
7/10 A kérdező kommentje:
háát world az már eléggé lerágott csont :/
turbopascalt még nem igazán ismerem DE halottam róla.
itthon most ismerkedek a html és a php-val
az infotanuárunk meg papucs... XD most kezdte a tanárkodást és állandóan a régi nyugdijbavonult infotanár füzetéből diktál le mindent... :(
2010. okt. 9. 16:09
8/10 A kérdező kommentje:
egyébként a halálunalmas world órák után mire számíthatok? :D paint-re? XDDD
2010. okt. 9. 16:10
9/10 MrQ válasza:
Akár arra is :D bár mi előbb vettük a paintet és aztán az officet!
10/10 anonim válasza:
Word után excell, stb MicroSoft f.aszság, programozást egy ideig elfelejtheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!