Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 33 évesen érdemes még elkezden...

33 évesen érdemes még elkezdeni komolyabban programozást tanulni?

Figyelt kérdés
Egy 10-es skálán mondjuk a 2-ről, tehát nem a nulláról.
2023. márc. 31. 10:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%

Ezt írta a kérdező:

"33 évesen érdemes még elkezdeni komolyabban programozást tanulni?

Egy 10-es skálán mondjuk a 2-ről, tehát nem a nulláról."

Ebből következtetve, mégis, mire lenne esélye?

Ti szivatnátok bárkit, kibicnek semmi sem drága. Igaz?

Te ugyanolyan fogalmatlan bozótharcos vagy, mint a kérdező. Ha jó, vagy legalább jobb képességei lennének, akkor is, hét év múlva lenne egy halotthalvány kezdő. 40 évesen megpályázni egy junior állást, az meg már több mint röhejes. Legalábbis szerintem. És akkor arra még nem tértünk ki, hogy addig is ennie, öltözködnie, laknia kell.

2023. márc. 31. 18:31
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

Én is kb 30 évesen kezdtem el 2-es pipás, és most br. 1 misiért vagyok frontend fejlesztő, kis BE tudással, és szeretnek a kollégák. Na ilyenkor mi van?

És biztos, hogy nem vagyok egy csodaman, sem egyedi eset.

Szóval te nagyon nem vagy képben, vagy csak simán a rossz indulat vezérel valamilyen érthetetlen okból.

2023. márc. 31. 18:36
 13/22 anonim ***** válasza:
15%

Azé nem mindegy a szint se. Ha egy részecskefizikus egyetemi docens vagy és kutató vagy aki 9 évig (3 év BSc + 2 év MSc + 4 év PhD) tanult matekot és fizikát, valamint kutatott a területen és úgy orientálódnál a programozás irányába, simán lehetséges, teljesen időben vagy.

Viszont ha egy végzettség nélküli betanított munkás vagy közmunkás vagy akkor ne álmodozzá feleslegesen, fogd meg a seprűt és eriggyé dolgozni

2023. márc. 31. 19:16
 14/22 anonim ***** válasza:
79%

13: Szórakoztató a trollkodásod, de van egy olyan érzésem, hogy te ezt a képtelenséget teljesen komolyan is gondolod. Itt szúrtad el. Sose szabad fullba nyomni a kretént.

https://www.youtube.com/watch?v=Fbof6ocqIEY

2023. ápr. 3. 22:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Az hogy jött ki, hogy 7 év múlva leszek junior?
2023. ápr. 3. 23:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem kell 7 év.

Elkezdesz tanulni a közoktatásban, egyetemen mellett elmész gyakornok 1-1,5 évet. Mire kikerülsz már hajthatsz junior pozíciókra.

Nyilván azért rá kell tanulni, mert jelentősen több az elvárás, mint egy gyakornokkal szemben.(bár ott is tapasztalat alapján szortíroznak alapvetően)

2023. ápr. 4. 01:37
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Mikor lennél, a jövő héten?

Nincs még érettségid sem.

2023. ápr. 4. 07:49
 18/22 A kérdező kommentje:
3 diplomám van
2023. ápr. 4. 10:42
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Fölösleges kamuzni.

Ha lenne csak egy diplomád is, akkor tudnál fogalmazni és nem alkkotnál ilyen mondatot:

'Egy 10-es skálán mondjuk a 2-ről, tehát nem a nulláról.'

2023. ápr. 4. 12:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Mindjárt a személyeskedés az megy...

A kérdésre visszatérve, nyilván nem hátrány ha van diplomád de nem mindegy, hogy gazdasági vagy bölcsész.

Mert azért az előbbi végzettségnek mégis több köze van, mint a semmi.

Elsősorban azért, mert az IT/programozás nem egy fekete-fehér dolog.

Többnyire rendszerfejlesztés zajlik, nem árt a jártasság másik területen is.(legyen az beágyazott technika, gazdasági/üzleti szféra stb.)

Szóval nem hátrány ha van egy másik nagy területről végzettséget, sőt örülni fognak neki és előnyt is jelenthet.

Ezek ellenére szerintem a területre nem árt ha van egy mérnökinfó/proginfó/gazdinfó BSC-d, mert a szortírozást azzal kezdik. Utána jön a többi.(CV, tapasztalat stb.)

Az angol nyelv meg teljesen alap ezen a területen, aki nem tud angolul valószínűleg fel sem veszik.

2023. ápr. 4. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!