Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan csináljak egy saját appot?

Hogyan csináljak egy saját appot?

Figyelt kérdés
Van egy jó ötletem, de semmi programozó tudásom nincs. Hogy működik ez az egész?

2023. márc. 30. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Akkor felbérelsz egy szabadúszó programozót aki X osszegért elkesziti az appot.
2023. márc. 30. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Ügyesen, ügyesen.
2023. márc. 30. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Drága lesz. :) Nem tudom mennyibe mennek a szabadúszós díjak, de 12ezer/órát elkérhet. Az havi 2 mise lesz neked. :)
2023. márc. 30. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Pár év tanulás vagy sok pénz kiadás lesz.

A legegyszerűbben szeritnem úgy tudod megúszni ha szerzel egy egyetemistát/kezdőt, aki éppen valamilyen hobbi project ötletet keres és megbeszéled vele, hogy ha bármi minimális pénzért csinálja meg neked.

Vagy pedig ha vállalkozószellemű, akkor valami 95% - 5% felosztásban majd osztosztok rajta, akármi kisül belőle. (Persze az kezdő/egyetemista kapja a 95%-ot)

Az a baj, hogy maga az ötlet semmit nem ér. A megvalósítás a nehéz, aminek része a normális marketing is. Tehát attól függően mennyi értéket tudsz adni a projectnek akár nagyobb %ban tudsz belőle részesülni.

2023. márc. 30. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Milyen ötlet? Írd meg nekem, és ha látok benne fantáziát, díjazásért cserébe csinálok neked appot.
2023. márc. 30. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

Leginkább sehogy. Amerikában havonta átlagosan 0 (nulla), Európában havonta átlagosan alig 1 új appot töltenek le a felhasználók. És a top 20 letöltött appot mind világmárkák uralják, alig tud becsúszni egy-egy helyi cég valamilyen ütős ajánlattal (mint pl. áruházláncok a kupon appjukkal stb.).

A legtöbb üzleti ötlet amire gondolsz, sokkal jobban működik mobil weboldalként. 2023-ban az app csak akkor szükséges, ha tényleg olyan use case-ed van, amely legjobban appként valósítható meg.

Azt azért megírhattad volna, hogy milyen nyelven tudsz programozni és hogy mennyi időt akarsz rászánni, de kezdőknek jó lehet pl. a Kivy, amelyet Python nyelven tudsz írni, és van hozzá pár jó tutorial, pl. https://www.youtube.com/watch?v=l8Imtec4ReQ&t=89s

2023. márc. 30. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem elszomorítani szeretnélek, meg tanulj meg programozni, ha érdekel, de egy ötlet semmit nem ér. Ha most tudnál is programozni, hogyan reklámoznád az appod? Ha kellenek szerverek, akkor miből fizeted azokat ki, pláne ahogy egyre több felhasználód lesz? Hogyan oldod meg, hogy a konkurenciával lépést tarts, hiszen ha beindulna ez az egész, akkor azonnal jönnének mások, akik próbálnának jobbat csinálni a te tervednél. De még sorolhatnám ezt tovább... Akkor a szerencse faktort meg se említem, mert az is kelleni fog, na és azt nem fogod tudni befolyásolni:D

Ez ne lombozzon le azért! Csak egy realitást szerettem volna mutatni, mert jobb még most átgondolni, hogy megéri-e ez neked és szeretnél-e ezzel szenvedni, mint hogy egy év után fáradj bele.

2023. márc. 31. 03:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hacsak nem ilyen mixed reality adult content vagy hasonló, akkor nem nagyon lesz ott még az ötlet se jó senkinek semmire.
2023. ápr. 1. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!