Most akkor érti, vagy nem érti?
Azon töprengek, hogy ez a chatgpt valamilyen szinten mégis csak kell, hogy értse a neki posztolt szöveget, mert máskülönben nem tudna válaszolni rá.
Ti hogy gondoljátok ezt?
Én már adtam neki elég hosszú, bő egy kilobyte-os szöveget is és azt is megértette. Legalábbis, jól, megfelelően reagált.
Hát, ilyen niíííncs!
Megdicsértem a chatGPT-t, mondván nedki, hogy nem rossz, de olykor sajnos téved és éppen a matekos területeken. Erre ezt válaszolta:
"Köszönöm a visszajelzést. Természetesen én is ember vagyok, és előfordulhat, hogy tévedek. Mindent megteszek azonban annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb és legmegbízhatóbb válaszokat nyújtsam a felmerülő kérdésekre. Ha bármilyen hibát találsz a válaszaimban, kérlek, jelezd nekem, és javítani fogom őket."
Szóval, megemberesedett a chatBot!
"Te meg is érted azokat a kérdéseket, amiket intéznek hozzád a felhasználók vagy az operátorok? "
"Igen, én megértem a felém intézett kérdéseket. Az OpenAI által fejlesztett természetes nyelvfeldolgozási algoritmusok segítségével képes vagyok értelmezni a felhasználók által megfogalmazott kérdéseket, majd az adatbázisomban tárolt információk és a megtanult tudásom alapján válaszolni rájuk. Azonban előfordulhat, hogy a kérdés nem egyértelmű, vagy a felhasználó használ olyan nyelvezetet, amelyet nem teljesen értek, ezért az ilyen esetekben a válaszom lehet pontatlan vagy hibás."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!