Ha törlöm az instagram alklamzást a képernyőmről és újból letelepítem akkor…? (Bővebben lent)
Vagyis úgy értem hogy van több régi instagram fiókom (azért nem olyan sok) és nem tudom a jelszót és e-mail címet egyikhez sem mert elfelejtettem őket. Vagyis van 1 fiókom amihez tudom. És az lenne a kérdésem hogyha törlöm az instgram alkalmazásomat a képernyőről és letelepítem újból akkor fogja kérni hogy jelentkezzek be? És akkor bejelentkezek abba a fiókomba csak aminek tudom a jelszavát és e-mail címét és akkor a többi fiók nem lesz ott aminek már nem tudom a jelszavát és az e-mail címét?
Fontos lenne.
Köszönöm a válaszokat!
2-es válaszoló de ha törlöm az alkalmazás adatait akkor az összes fiókom törlődik? Mert van köztük egy amit használni szeretnék.
Az alkalmazás az csak a program amivel hozzáférsz a fiókodhoz, bejelentkezel egy profilba. Az adatai a Facebook szerverein vannak tárolva, és nincs hatással az alkalmazás törlése vagy abból való kijelentkezés, tárolt adat törlése rá. Ha letörlöd az alkalmazást, nem tudsz belépni egy fiókba, attól még a fiók megmarad - az összes, ha többet is regisztráltál.
Csak akkor törlődik a profil, ha az alkalmazáson belül kezdeményezed a törlését.
Bármit fogsz csinálni az alkalmazással, azok a fiókok aminek elfelejtetted a belépési adatait és nem tudod helyreállítani, nem fognak törlődni.
Köszi.
Amúgy úgy gondolom hogy nem baj ha nem törlődnek de legalább csak ne lennének rajta ezen a telefonomon vagyis ne tudjak belejük lépni erről a telefonomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!