Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha törlöm az instagram alklamz...

Ha törlöm az instagram alklamzást a képernyőmről és újból letelepítem akkor…? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Vagyis úgy értem hogy van több régi instagram fiókom (azért nem olyan sok) és nem tudom a jelszót és e-mail címet egyikhez sem mert elfelejtettem őket. Vagyis van 1 fiókom amihez tudom. És az lenne a kérdésem hogyha törlöm az instgram alkalmazásomat a képernyőről és letelepítem újból akkor fogja kérni hogy jelentkezzek be? És akkor bejelentkezek abba a fiókomba csak aminek tudom a jelszavát és e-mail címét és akkor a többi fiók nem lesz ott aminek már nem tudom a jelszavát és az e-mail címét?

Fontos lenne.

2023. febr. 8. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az alkalmazás nem törli a fiókokat. Ahhoz hogy több fiókot használj, nem kell törölnöd az alkalmazást, anélkül is be tudsz lépni vagy átlépni más fiókokba. Amelyik fiókba nem tudsz belépni, semmilyen módon nem tudod törölni, addig megmarad abban az állapotban ahogy hagytad (ha publikus, akkor látják a tartalmát), amíg az oldal létezik.
2023. febr. 8. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ehhez elég az alkalmazás adatainak törlése.
2023. febr. 9. 08:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2-es válaszoló de ha törlöm az alkalmazás adatait akkor az összes fiókom törlődik? Mert van köztük egy amit használni szeretnék.

2023. febr. 20. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az alkalmazás az csak a program amivel hozzáférsz a fiókodhoz, bejelentkezel egy profilba. Az adatai a Facebook szerverein vannak tárolva, és nincs hatással az alkalmazás törlése vagy abból való kijelentkezés, tárolt adat törlése rá. Ha letörlöd az alkalmazást, nem tudsz belépni egy fiókba, attól még a fiók megmarad - az összes, ha többet is regisztráltál.

Csak akkor törlődik a profil, ha az alkalmazáson belül kezdeményezed a törlését.

Bármit fogsz csinálni az alkalmazással, azok a fiókok aminek elfelejtetted a belépési adatait és nem tudod helyreállítani, nem fognak törlődni.

2023. febr. 20. 13:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Amúgy úgy gondolom hogy nem baj ha nem törlődnek de legalább csak ne lennének rajta ezen a telefonomon vagyis ne tudjak belejük lépni erről a telefonomról.

2023. febr. 20. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!