Hogy tudok megnyitni/futtatni programot/hmlt-t/ képet/ vagy bármi mást cmd ben vagy powershellben?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy lenne egy hmtl fájl. Az a tervem, hogy ezt rárakom egy pendrivera. Mivel tudom, hogy a user gépeken C től Z ig bármelyik meghajtón lehet úgy szeretném megcsinálni, hogy fapados modon az összes meghajtót belerakom és ott a gyökérben kerestetem a fájlt. Mivel olyan nevűt választok ami nem sok eséllyel lesz máshol terveim szerint ha nem találja a C-n megy tovább a D re majd az E re majd F és így tovább.2023. febr. 21. 20:55
2/3 stefan88 válasza:
Autorun szerintem win7 óta nem megy. Powershell meg start-process .\file
Ez lehet abszolút vagy relatív hivatkozás. Persze ha a windows tudja, mivel nyissa meg. Ha nem tudja, neked kell megadni. De nem értem mit is akarsz igazán 😂
3/3 stefan88 válasza:
Jah, powershell meg olyan kis kényes ilyen szempontból, hogy a script hogy lefusson, alap helyzetben kell hogy megbízható aláírással rendelkezzen. Ki lehet kapcsolni a set-executionpolicy paranccsal de gyárilag tiltva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!