Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol talál az ember neten...

Hol talál az ember neten olyan ember aki készítene nekem a játékhoz grafikát?

Figyelt kérdés
Van egy koncepciom, ahhoz szeretnék pályát, és "szörnyeket", csak nekem eléggé gyérminőségbe menne ez!(3.éves mérnöki infós vagyok)
2023. febr. 19. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
fiverr.com
2023. febr. 19. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

És mégis milyen keretrendszerben írod a játékot? Mi a koncepció?

2D, 3D? Hogy áll a fejlesztése?

2023. febr. 19. 19:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Szia,Kotlin unity, lényegében egy fejlődős játékot írok, ahol különböző "szörnyeket" kell fejlesztened. és akkor single player módban tudod fejleszteni a "szörny" csapatodat! Fejlesztés nagy része kész, van hozzá egy alap grafika is, amit én raktam össze, de az eléggé gyenge.. van rá kb 2000euróm a grafikára, nem tudom ennyiből valaki elkészít nekem 50 szörnyet,és 15 pályát :D
2023. febr. 19. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Most nem akarok úgy csinálni, mintha mélyebben értenék hozzá, de nem lehetséges, hogy kb. végtelenszer millió filléres asset pack létezik Unityhez is?
2023. febr. 19. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Activision és hasonló cégeknél
2023. febr. 20. 06:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Freelanceren és hasonló oldalakon találsz indiai, paki, maláj vagy bengázi harcosokat, akik három zacskó rizsért azt rajzolnak le neked amit csak akarsz. Sokuk elég jó referenciákkal is bír.
2023. febr. 20. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiverr mellett még upworkon is szét lehet nézni.
2023. febr. 21. 00:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elvileg találtam, most kontaktolok vele :D
2023. febr. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!