Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vélhetően mennyire könnyedén...

Vélhetően mennyire könnyedén találnék munkát ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 8 éve dolgozom ugyanannál a nemzetközi gyógyszergyártó vállalatnál szoftverfejlesztő pozícióban. Itt voltam gyakornok az egyetem során, diplomázást követően pedig itt helyezkedtem el és elég tartósan maradtam is. Változatos projektekre kerültem, nagyon jó csapat vesz körbe, modern frameworkokkel, microservice architektúrával és cloud alapon fejlesztünk elég régóta, angolt aktívan használom a munkám során szóban és írásban is. A fizetésemmel elégedett vagyok és a munkatempóval is.

Olyan aspektusból érdekel a kérdésre a válasz hogy vajon milyen esélyekkel indulnék egy új munkahely betöltésére ha kizárólag 1 cégnél szereztem eddig tapasztalatot? Hallottam olyanokat hogy másfél - 2 évente érdemes munkahelyet váltani a béremelés és a szakmai fejlődés miatt. Vajon hátrányban vagyok olyan emberekhez képest akik 4-5 cégnél szereztek tapasztalatot 8 év alatt?

2023. febr. 7. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, kitől hallottad, de részben hülyeség. Ha másfél-2 évente munkahelyet váltasz, az furán fogja kiadni magát az önéletrajzodban. Ha egyértelműen látszik, hogy a fejlődés miatt léptél és nem kirúgtak, akkor is, mert az új cég, amihez mennél, már nem fog beléd kellő bizalmat fektetni, mert látják, hogy túl gyakran váltogatod a munkahelyedet, a lojalitás viszont fontos szerepet játszik egy cég szempontjából.

Amíg egy olyan munkahelyen vagy, ami támogatja a szakmai fejlődésedet, előrelépést biztosít, az akár egy nyugdíjas állás is lehet. Semmi nem indokolja, hogy akár 2, vagy 5-10 évente munkahelyet változtass, ha egyszer minden téren jó az, ahol vagy a jövőd szempontjából is.

2023. febr. 7. 10:52
 2/3 anonim válasza:
78%
Vergődés helyett miből tart kipróbálni?
2023. febr. 7. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyan, miért lennél hátrányban? Ha 8 év alatt haladtál előre a cégen belül, és nem 8 éve vagy junior, akkor senkit nem értekel, hogy ugyan ott vagy.
2023. febr. 7. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!