Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Br. 650 e. ft. milyen fizetésn...

Br. 650 e. ft. milyen fizetésnek számít 1-év szakmai tapasztalattal?

Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 14:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Londonban ennyit simán megkeres.
2023. jan. 9. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Tessék itt a bizonyíték... Ha már nem hiszed el, de amúgy ezt se fogod és azt mondod rá, hogy szerkesztett kép. De tessék.

Szépséghibája az, hogy 2M-t USD alapon kapom, csak most erősödött a Ft-t USD-hez képest. Képen nettót látsz, és itt a salary guid is az IT-s fizetésekről bruttóban. Amúgy a 2M itthon is reális bruttóban.

Keresd ki a Senior Java Develop-ert. :)

[link]

[link]

2023. jan. 9. 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

#10 milyen bizonyitekot varsz tole? En kevesebbet keresek, de tolem is kertek mar itt bizonyitekot. Kuldtem screenshotot banki utalasrol (szenzitiv adatokat nyilvan kitakarva), azt mondta, hogy photosoppoltam az osszegeket is.

Mondtam, hogy akkor talalkozzunk egy megbeszelt helyen, leteszunk mindketten fel millio forintot az asztalra es megmutatom neki a kinyomtatott berpapiromat, a munkaszerzodesem eredeti peldanyat es a banki utalast is a telefonomon. Ha hazudok, akkor o viszi a penzt, ha nem, akkor en. Ez utan bekussolt.

2023. jan. 9. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
Mielőtt vitába szálnál, hogy miért nem USD-t kapok, az azért van mert Magyarországon törvényileg nem kaphatod más devizába, mint Ft-ban. Azért. :)
2023. jan. 9. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!