Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezeket mások is nehezen...

Ezeket mások is nehezen dolgozzák fel? Máshol is ez megy?

Figyelt kérdés

5 éve dolgozom fejlesztőként ugyanannál a cégnél. A fizetés jó, szakmai kihívás is van, nem akarok váltani. Viszont egyvalamit még mindig képtelen vagyok feldolgozni. Van egy project, amin mondjuk dolgozunk 2-3 hónapig. Utánajárok a témának, a technológiának, nagy szerepet vállalok, konkrétan vezetem a projectet, büszke vagyok a munkámra, kapok is érte prémiumot. Majd jön egy döntés fentről, hogy irányváltás, és kuka az egész negyedéves munka. És ez évente megtörténik. Multiról van szó.

Ez máshol is így megy? Csak én tudom ilyen nehezen feldolgozni ezeket az eseteket?

2023. jan. 7. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Van egy olyan szaga a dolognak, hogy pénz kicsorgatás áll a dolog mögött.
2023. jan. 7. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom ez a 2-3 hónap prototípus első sorban? Elképzelhető, hogy a jövendő megrendelő rájött, neki nem az kell. Vagy a piackutatás során az derül ki, hogy nem lenne profitálható a termék. Vagy kiderül, hogy jóval nagyobb erőforrás kéne, hogy korrekten meg lehessen csinálni és nincs rá keret.
2023. jan. 7. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Máshol több idő és több pénz megy el, pl. gépek, járművek gyártásánál, nem egy projektet kaszáltak már el, amiken szintén sokan sokat dolgoztak. Volt pl. egy rakás repülőgép, ami csak 1-2 prototípust ért meg.
2023. jan. 7. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Negyedéves? Az semmi. Amikor egy állami cégnél dolgoztam, dobtak ki 2 éve futó, több milliárdos projektet, mert épp vezetőváltás volt és az újnak nem tetszett.
2023. jan. 7. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nem vagyok stresszes a munkámban, jól be tudom osztani az időmet, hogy nyugisan hozzam a határidőket.

Azért fizet a cég, hogy azt csináljam amit kérnek tőlem. Nos én megcsinálom a rámbízott feladatot amiért megkapom a pénzt és még szakmailag is fejlődök.

Az hogy később az általam fejlesztett szoftverrel milliárdokat keres a cég vagy kidobja a kukába végképp nem érdekel.

2023. jan. 8. 01:30
 6/7 anonim ***** válasza:
5: ez csak akkor probléma, ha a bónuszod a cég teljesítményétől függ. Jelenleg engem se érdekel, de amikor az év végi bónuszom fele elúszott azért, mert bebukott egy nagy projekt tőlem teljesen függetlenül vezetői hibaák miatt, akkor azért káromkodtam.
2023. jan. 8. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez van más projekteknél is nemcsak a programozásban. Belengetnek dolgokat, vagy befejeződik vagy nem. Minden változik.
2023. jan. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!