Programozási nyelvenként egy darab keretrendszerrel már el lehet boldogulni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 22:09
12/21 A kérdező kommentje:
Akkor az nem ciki ha egy framework használatánál ott van mellettem a másik monitoron segítségképpen egy halom tutorial?
2022. dec. 27. 01:39
13/21 anonim válasza:
Sweet summer child... :) néha olyan dolgokra keresek rá melóban, hogy gépen már meg sem merem nyitni, csak mobilon, mert ég a pofám, hogy fejből nem jut eszembe ennyi év után.
Dehogy baj, az a baj (és nem a tiéd), ha valaki jó dolgában a te monitorod bámulja.
14/21 anonim válasza:
10-es, most már dugulj el. Tényleg nem értesz semmihez, csak kötözködsz. Azzal sem vagy tisztában, mi a tech lead feladata. Nyilván nem én döntöm el, mi legyen a projekt. Egyre mélyebbre ásod magad, szóval ne erőlködj. Én már akkor gépi kódban programoztam, amikor te még apád tökében úszkáltál.
15/21 anonim válasza:
Kérdező, persze hogy nem baj! Ez nem középiskolai dolgozat, hogy fejből tudj mindent, és nem is hackathon. A munkád célja az, hogy a feladatot megoldd, és nem az, hogy brillírozz. Ki a fenét érdekel, hogy pl. fejből tudsz buborékos rendezést írni, vagy megnézed a Stack Overflow-n?
17/21 anonim válasza:
7. “Ha a C-t ismered, a többi nyelv 75%-a nem okoz nagy fejtörést.”
Ezen jót nevettem. Nagy hülyeség.
18/21 anonim válasza:
17-es, el tudom képzelni azt az ostoba röhögést. Haladj tovább, itt felnőttek beszélgetnek.
19/21 anonim válasza:
18. Te vagy az, delphi papa? :D
20/21 anonim válasza:
Nyilván ha ismerem a cirill ábécét, pro vagyok ruszkiból és ukránból egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!