Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » G92 kód használatát el tudnád...

G92 kód használatát el tudnád magyarázni?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy minek van ennek is paraméteren beviteli mezeje ha ezt csak programból lehetne állítani. Azon a ponton ahol meghívom ott képződik egy 0 pontú korrdináta rendszer a leírás szerint. De ezt nem értem ,hogy lesz ebből az össze kr eltolása. A lokális mdb eltolás az a G52 de annál nincs ilyen írva hogy ott lesz 0 ahol meghívom hanem oda is meg kell adni utána eltolási értékeket. Aztán az se tiszta hogy ez arra a mdbkr re érvényes vagy mindbe mert össze vissza van írva angolul én nem értem , elvileg csak arra vonatkozna amiben beállítom, ezért is lokális mdb eltolás.

#programozás #G kód #CNC eszterga #cnc kódok #munkadarab eltolás
2022. dec. 23. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Hányszor kell még elmondani, hogy nem programozás?

Nincsenek CNC fórumok, komolyan?

2022. dec. 23. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Karácsonykor is itt értetlenkedsz öcskös? Pihennyé mint minden éppértelmű ember teszi beleértve az ekkora programozó géniuszokat mint én magam vagyok. Majd ünnepek után válaszolok
2022. dec. 23. 22:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Aki nem ért hozzá az minek pazarolja arra a drága szünidejét hogy itt gépel . Olyan válaszoljon aki el tudja magyarázni mert ezek szerint amennyire nem programozás ahhoz képest nem nagyon megy a válaszadás rá szóval mégis csak nem olyan egyszerű hogy rá lehessen vágni a választ.
2022. dec. 24. 03:15
 4/5 anonim ***** válasza:
A bonyolultságnak, nehézségnek az égvilágon semmi köze a témakörhöz.
2022. dec. 24. 15:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Melyik témakörhöz lenne jobban köze , az internet , weblapkészítés neked jobban megfelelne egyem a kis szívedet ? :D
2023. jan. 4. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!