Ezeknél a cégeknél jó dolgozni Java/Kotlin fejelsztőként?
Konkrétan minden cégről hallottam, már hogy gyűjtő multi és nem jó dolgozni éppen ezért is kíváncsi lennék mely cégekről mit gondoltok.
Kezdő Java fejleszőként jentkezgettem pár helyre:
-Oracle
-Deutsche Telekom IT Solutions
-Ericson
-Thyssenkrupp
-Evosoft
-Morgan Stanley
Ezekről mik a személyes tapasztalaitok?
Főleg a Telekomról. Számomra ők mindig egy "elit" helynek tüntek, ahova nehéz bejutni, de 1-2 helyről hallottam, hogy nem olyan jó dolgozni.
Kérlek a válaszaitokba vegyéktek bele, hogy én kezdőként keresek állást, de már van munkatapasztalatom, csak éppen váltani szeretnék egy kis kkv-ból.
"de a belsősök is eléggé kicsi emeléseket kaptak, elég nagy volt emiatt a fluktuáció"
Egyébként ez csomó helyen így van, ezért gyakori, hogy 2-3 évente munkát váltanak sokan.
Elég sok cég nem becsüli meg a régi dolgozókat és simán lehet, hogy aki később jött, de alattad van, az jobb bért kapott, mert az elején általában megadják a piaci bért, csak az emelések nem követik azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!