Online programozói tanfolyam ugyanolyan minőségű oklevelet ad, mint a nem online minőségű?
Melyek a jó, és melyek a nem olyan jó minőségű tanfolyamok?
Az oklevél minősége, ereje, és hogy mennyire fogadják el, az online esetén is ugyan olyan?
Az online tanfolyamot nem veszik "önképzésnek", sok helyen? Mert nem az, csak sok helyen nem tudom hogy állnak hozzá.
Elfogadják?
>Én például autodidakta módon tanultam meg, bár előtte villamosmérnökként végeztem.
Na és ezt mégis, hogy?
Biztos nem az lesz, mint általában, hogy egy vénember megszólal, hogy persze az ő idejükben minden sokkal jobb volt, akkor még voltak igazi programozók, nem ilyen ficsúrok, meg akkor még voltak igazi programnyelvek, nem ilyen elcseszett szarok, mint most, amik csak divatnyelvek?
Nem lehet, hogy a naprakész dologgal nem megyek semmire, és fel sem vesznek, mert nekik a régebbi kell? Akkor mi van?
Javát alapból nem is akarok tanulni. Nem tudom mért azt nyomatják mindenhol.
De még neki is állnék tanulni, ha tudnám, hogy van értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!