Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Online programozói tanfolyam...

Online programozói tanfolyam ugyanolyan minőségű oklevelet ad, mint a nem online minőségű?

Figyelt kérdés

Melyek a jó, és melyek a nem olyan jó minőségű tanfolyamok?

Az oklevél minősége, ereje, és hogy mennyire fogadják el, az online esetén is ugyan olyan?

Az online tanfolyamot nem veszik "önképzésnek", sok helyen? Mert nem az, csak sok helyen nem tudom hogy állnak hozzá.

Elfogadják?

2022. dec. 3. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, én nem azt mondta, hogy megéri az OKJ-s képzés/bootcamp, kb egy 1700 órás tanulásból lesz 1000 órás journey. Nekem például ennyit nem ért meg 1,5 - 2 milliót, ha valakinek megér, akkor az fizessen.
2022. dec. 4. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:

>Én például autodidakta módon tanultam meg, bár előtte villamosmérnökként végeztem.

Na és ezt mégis, hogy?

2022. dec. 4. 18:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Biztos nem az lesz, mint általában, hogy egy vénember megszólal, hogy persze az ő idejükben minden sokkal jobb volt, akkor még voltak igazi programozók, nem ilyen ficsúrok, meg akkor még voltak igazi programnyelvek, nem ilyen elcseszett szarok, mint most, amik csak divatnyelvek?

Nem lehet, hogy a naprakész dologgal nem megyek semmire, és fel sem vesznek, mert nekik a régebbi kell? Akkor mi van?

Javát alapból nem is akarok tanulni. Nem tudom mért azt nyomatják mindenhol.

De még neki is állnék tanulni, ha tudnám, hogy van értelme.

2022. dec. 4. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Az, aki a JAVA hatot említette, tévedett. A cégeknek nem egy prompt odaültethető emberre van szükségük, hanem egy megfelelő tudással, képességekkel rendelkező munkavállalóra. Valamilyen mértékben mindenkit be kell tanítani, még azt is, aki már nagyon nagy praxissal bír, legfeljebb az ő tanítási folyamata rövidebb lesz. A JAVA 6 egyáltalán nem probléma, ha megvan az aspiránsban a képesség a tudása frissítésére. Nem programnyelvek ismerete az elvárás, hanem programozói tudás.
2022. dec. 4. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:
A Java8 alap. Benne dolgozom, rengeteg céggel állok kapcsolatban. Nem tévedek, csak te kis szeletre látsz rá, én meg nagyra, nemzetközi szinten.
2022. dec. 5. 05:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!