Hogyan kell programot írni ami megír egy programot?
"Kezdő vagyok! :))"
Akjkor neked jelenleg sehogy.
Egyelőre sehogy.
Kezdőként főleg nem - és ezt nem lenézésből vagy bántásból mondom -, kezdőként előbb törekedj arra, hogy te legyél képes megírni egy programot. ;-)
A technika pedig még fényévekre van attól, hogy egy program önmaga megírjon egy másik programot. (Az persze egy másik kategória, amikor a rendszer "csak" rásegít a programozó munkájára, viszont ez esetben sem a "program írja meg a programot".)
print ("print ("Hello world!")")
:D
Nyilván első lépés, hogy tanulj meg programozni.
Én írtam már olyan programot ami különböző forrásrendszerekből begyűjtött adatok alapján más-más programkódot generál le egy teljesen más programozási nyelven - tehát nem nekem kell írnom a kódrészleteket, hanem adatvezérelt módon legenerálja nekem a programot amit én csak futtatok vagy a végeredményt ellenőrzöm. Ilyen írásához programozási ismeret szükséges.
Viszont olyan programot írni (pl. mesterséges intelligencia), ami olyan intelligens, hogy helyettesítse a programozót és önmagától képes legyen felfogni az igényt amit egy user szeretne, majd bármi beavatkozás nélkül 0-ról egy kész terméket fejlesszen, ettől még olyan távol áll a jelenlegi technológia, mint például a teleportálástól vagy az időutazástól.
"ettől még olyan távol áll a jelenlegi technológia, mint például a teleportálástól vagy az időutazástól."
Update-elhetnéd az ismereteidet.
Rájuk férne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!