Hogyan írják a töréseket?
" vagy én vagyok béna "
El is találtad a megfejtést!
#11:
Mester kihívlak egy egyszerű megmérettetésre... :D Taníthatnál legalább.
"Törjünk" meg egy egyszerű programot... Mármint mindenki külön-külön. És a végeredményt bemutatjuk a nagyközönségnek.
Mondjuk módosítsuk a Win7-es gyári kalkulátorát úgy, hogy bármelyik gomb megnyomására egy megnyíló dialódus ablakba kiírja hogy "GYAKORIKÉRDÉSEK".
Na benne vagy? Csak hogy megmutasd mennyire megy neked, és nem csak a szád jár. Szerinted ugyanis gyerekjáték megtalálni hogy egy gombnyomásra mi történik. Gomb meg van a kalkulátoron bőven. Csak ennyi, egyszerű feladat.
Nem bonyolult, a calc.exe egy natív PE kód. A szájalásodból úgy tűnik, neked ez csak egy ujjgyakorlat lenne.
Aki ilyen
"De egy Win-es alkalmazásban megkeresni hogy egy gomb lenyomására majd valahol a bináris kód lófac végén mi hajtódik végre, az egyik legnagyobb szívás."
vagy ilyen
" gondolom tisztában vagy hogy a Windows ablakkezelője az ablakokat kezelő alkalmazásoknak csak üzeneteket küldenek az ablakot ért eseményekről (pl: egérmozgás, bill lenyomás/felengedés, vezérlő elemen key up/down, és még vagy 1000 esetben). És nem "függvényeket" hív. Biztosan csak elírta"
baromságokat irkál, azzal én nem kivánok verenyezni.
#14:
Mester... de jó hogy pont olyat nevezel baromságnak, ami elvitethatatlan :D :D :D
Tényleg baromság? A Win ablakkezelője ezek szerint nem üzeneteket küld a GUI eseményekről az alkalmazásnak? Hát gratulálhatsz magadnak... nagyot tévedtél :D :D
Legalább látszik, hogy neked ffingod sincs egy natív Windows alkalmazás működéséről. Így nyilvánvaló hogy ezt a tudásod bemutatni sem akarod...
Biztos amit a Microsoft is baromságot ír baromság... :D :D :D
Ha esetleg az angol nem megy:
Szájhős nyuszika... inkább csak maradtál vona csendben, hogy más GYK-sokat ne vezess félre a hiányos tudásoddal. :D :D
#15:
Mester, örülök hogy végül csak ennyi szakmai érved maradt a végére egy konstruktív vitához. Jó az érvelési technikád ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!