Hol lehet Javascriptet gyakorolni?
Bármilyen javascript programot értelmezni tudok, de megamtól képtelen vagyok írni egyet, ezért nagyrészt innen-onnan kell összeszednem szeleteket, amikből felépítem a saját programomat.
Azt szeretném, hogy gond nélkül, magamtól menjen a javascript, és arra gondoltam, hogy ezt valamilyen gyakoroló felület segítségével könnyebb elérni.
Ha van jó módszeretek ennek a problémának a megoldására, vagy tudtok jó gyakorló oldalakat, akkor azokat szívesen fogadom!
Régen én is így voltam, de ezt szerintem csak azt jelenti, hogy túl sok tutorial videot néztél, de mgé keveset programoztál.
Tehát ha látod a kódot, akkor valahogy rájössz mit csinál, de ötleted sincs hogy kéne neki indulni.
Erre csak az a megfelelő gyógyír ha elkezdesz programozni és saját magad próbálsz megoldani dolgokat, még akkor is ha rosszul megy. Tanulni fogsz a hibáidból és onnantól tudni fogod, mit hogy ne csinálj, mert már legalább 1x elrontottad.
Nekem a w3schools is sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!