Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Számlázás NAV-os összeköttetés...

Számlázás NAV-os összeköttetéssel, hogyan kellene megközelítenem a kérdést?

Figyelt kérdés
Folyamatban van egy "hobbi" projektem, egy készletkezelő amiből működne a számlázás is, van valami dokumentáció ami alapján meg tudom tanulni, hogyan lehet összekötni a NAV-val a számlázást?
2022. aug. 10. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Roppant komoly szoftver lehet, ha a google-t is képtelen vagy használni.

[link]

2022. aug. 10. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Bocs már hogy diákként próbálkozom/gyakorlok, bocs már hogy általában angolul keresek rá problémákra, de egy NAV-val kapcsolatos (magyar) kérdést nem tudtam hogy fogalmazzak meg angolul, bocs már hogy nem számítottam arra, hogy egy komoly, adózással és egyebekkel kapcsolatos szigorú követésű országos rendszert nem feltételeztem, hogy fent van githubon.

Sajnálom hogy nem vagyok olyan tökéletes mint te, hogy az eddigi, 4 hónapja folyamatban lévő projekttel kapcsolatban egyetlen egyszer elkerülte a figyelmem egy ilyen apróság, biztos vagyok abban, hogy Te sosem hibázol, sosem felejtesz el dolgokat. Remélem amikor megdöglök, a pokolra kerülök ahol te verheted a fejem egy sziklába.

2022. aug. 10. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Ne vedd magadra kérdező, a négy pipás itt a helyi kioktató troll (egyik alteregója, a másik tíz fiókból lepontozni jár vissza, mindjárt meg is kapom erre a válaszra kijáró földbe döngölő 0%-ot) és ez a felvett kiosztó stílusa - pedig most meg sem kaptad a lekicsinylő "kisfiam"-ozást, ez is valami.

Neki jobban esik így válaszolni, mert éreztetnie kell mindenkivel, hogy ő a jobb és erősebb (ha lepontozzák egy válaszát, akkor pedig egy alternatív valóságot kreál magának, ahol saját magát a 10 fiókból felpontozza, hiszen neki mindig igaza van és ezt kell láttatni), és veled most ennyire kegyes, hogy választ méltóztatik adni.

2022. aug. 10. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
5 fiókja van #3-as :-)
2022. aug. 10. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Legyen úgy, büszke lehetsz magadra hogy ötszörösen kell sok fiókból nyomatékosítani a mondandódat, hogy elérje a hasznosság látszatát.

Biztos véletlen hogy itt 10+ egyhangú pontozás jött össze a lekezelő válaszok alatt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

2022. aug. 10. 16:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekes, hogy minden válasz le lett pontozva 0-ra, kivéve az övé és mindig 25% körül van... 3 fiók biztos az övé... Ilyen alacsonyra süllyedt néhány magyar, hogy egy arc és név nélküli oldalon veri magának arra hogy leszavaz másokat, akik nem értenek egyet a paraszt kommentjével?...
2022. aug. 10. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Számlázással óvatosan.

Megcsinálni meg lehet online számla egy adag szívás.

Legnagyobb szívás hogy évente átírják a szabályozást, de akár év közben is.

Szóval folyamatosan hozzá kell igazítani a rendszert...

Nincs olyan állapota hogy kész... :o/

2022. aug. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!