Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Körpanoráma fotó. Szóval?

Körpanoráma fotó. Szóval?

Figyelt kérdés
Az az elképzelésem, hogy készítenék egy fotó-állványt, amire helyezett fényképezőgép körbe tudna fotózni pl. egy szobát. Azállvány minden fotó után léptetné a gépet, körbe-körbe. Az elkészült képeket meg egybe fűzném egyprogrammal. Csak azt nem tudom, hogy van-e már ilyen? Tudom, hogy létezik panorámakép, de 360 fokossal még nem találkoztam. Szóval?

2022. aug. 3. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így kb. minden fotós app tudja, sőt, gömbpanorámát is... Állványt is lehet venni.
2022. aug. 3. 18:14
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi. Akkor megmenekültem a fárasztó, kétkezi munkavégzéstől.

Rá is keresek az állványra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyáltalán kapható. Ez meglep.

2022. aug. 3. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
11%
Nem programozás.
2022. aug. 3. 18:39
 4/13 A kérdező kommentje:

A léptetőmotor megvezérlése, a fotók illesztése nem programozás?

Akkor mégis, mi?

2022. aug. 3. 18:44
 5/13 anonim ***** válasza:
11%

Bármi más.

Nyilván nem kódot fogsz írni egyikre se, úgyhogy.

2022. aug. 3. 21:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Miért ne írnék?

A fényképek illesztésén már túl is vagyok.

2022. aug. 3. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Szóval?
2022. aug. 3. 23:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Attól, hogy létezik már ilyen, még te is csinálhatsz magadnak, sőt akár másoknak is.

Ha jobbat, egyszerűbbet, vagy más miatt eladhatbbat tudsz csinálni másoknál, akár üzleti lehetőség is van benne.

2022. aug. 4. 08:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, de én ezt túl egyszerűnek gondolom ahhoz, hogy érdemi különbséget lehessen a dologból kicsikarni. Amit szerettem volna, az csak a lépések számának variálhatóságában tér el, ha egyáltalán eltér, azoktól, amik vannak, vagy lehetnek a piacon. Azt tudtam, sejtettem, hogy másnak is eszébe jutott ilyesmi, mert a dolog magát adja, csak úgy véltem, hogy nem lehet túl nagy igény ilyesmire, ezért nem gyártják. Azt hittem, mindenki csinál, vagy csináltat magának effélét.
2022. aug. 4. 08:49
 10/13 anonim ***** válasza:
12%
Szóval?
2022. aug. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!