Huawei P30 Pro készüléken miért tölti fel a "Google Fotók"-ba a fényképeket, amikor a Google Fotók-ban a weboldalon és az alkalmazásban is ki van kapcsolva a szinkronizálás?
Figyelt kérdés
Esetleg van valamilyen egyéb Huawei oldali beállítás is?2022. júl. 27. 15:20
1/3 anonim válasza:
Attól hogy a Google Fotókba megjelenik még nem biztos hogy feltölti. Lehet ugyanúgy a telefon tárhelyén.
Ha ráböksz egy random képre akkor az infók alatt megtalálod az elérési utat
2/3 A kérdező kommentje:
És igen, köszönöm szépen, igazad van... hú, eléggé megkavart engem ezt a Fotók, nem is értem, minek mutatja a lokális képeket, arra ott a Galéria... és még jó, hogy onnan nem töröltem, gondolván, hogy ez úgyis csak a Fotókban van...
Amúgy ezt a Fotók alkalmazást el lehet távolítani a telefonról simán?
2022. júl. 28. 10:05
3/3 anonim válasza:
Én azt hiszem (lévén hogy alapértelmezett app) csak kikapcsolni tudod beállításokban.
Beállítások - Alkalmazások - Fotók - Itt jelenik majd meg a kikapcsolás funkció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!