Érdemes elkezdeni az informatika tanulást nulláról ezzel a 24 órás oktató anyaggal?
Eddigi válaszokat volna még egy kérdésem. Végeztem a munkával és elkezdtem az első leckét. Ott tartok hogy szükség van egy webkiszolgálóra, hogy élesben gyakoroljunk ne csak elméletben.
Tudtok ajánlani valami ingyenest?
Eddigi válaszokat köszönöm. Volna még egy kérdésem. Végeztem a munkával és elkezdtem az első leckét. Ott tartok hogy szükség van egy webkiszolgálóra, hogy élesben gyakoroljunk ne csak elméletben.
Tudtok ajánlani valami ingyenest?
De ezt másnak is meg tudom mutatni?
Mert nekem olyan kéne ahol egy valódi weblapot csinálok...
Valódit csinálsz, csak a saját gépeden futna.
Régen használtam a XAMP-ot (nem tudom hogy lehet rávenni hogy valamely hálókártya IPcímén fusson, de akkor még a portforward is ott van amit meg kell csinálni, szerintem egyenlőre gyakorolni jó lesz, például kitöltendő űrlapokat létrehozni stb, utána majd olyat is csinálhatsz amit másnak is meg tudsz mutatni.
"Nem egy óra egy lecke?"
Ezen ne tipródj, csak csináld a saját tempódban: amikor több időd van, jobban belemelegedsz, nyugodtan csinálhatsz többet is, amikor meg épp tele a hócipőd, akkor kevesebbet. Csak csináld. Az ELTE honlapjáról van, akkor ártani biztos nem árt. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!