Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mért fagy le a gépem?

Mért fagy le a gépem?

Figyelt kérdés

Ez a rohadt ahhogy bekapcsol és betölt még bejön az asztal de már utána 10Mp -el lefagy akárhogy akármivel rakom újra!

Kérem segítsenek!

2010. szept. 21. 22:03
1 2
 11/17 Nowan válasza:

Én se vagyok nagy ász de elsőre az indításnál nyomd az F2(?) vagy valamit ami a BIOS hoz visz.

Ha utánna is 10mp-re elszáll akkor 99% hardver.

2010. szept. 22. 10:47
 12/17 bp1985 ***** válasza:
Vedd ki az egyik ramot. Ha ujraindul, tedd vissza, és vedd ki a másikat. Ha akkor is, cserélj tápot. Valahonnan szerezz 1-et. Vagy pedig vidd el boltba, ott megnézik neked.
2010. szept. 22. 11:35
 13/17 A kérdező kommentje:

Hello!

A romokat eggyenként raktam be, úgy kiirta mindkettőre a 512Mb -ot, DE akkor meg lefagy az egész és 2,3cm -enként

csikozódó pöttyök jelennek meg ez szerintem a avideókártya okozza.

De megpróbáltam frissíteni a biost csak nemtudom hogykell hova kell rakni a letöltött file -t? p4vmm2 : elég régi lap lehet hogy besz@rik de remélem nem mert 2009 -be lett az eredeti dobozából kicsomagolva azóta jólment csak akkor romlott el amikor újraraktam (abba már egész profi vagyok szóval nemrontottam el semmit).

Elnézést ha félreütök csak ezen(nem a rosszon) amcs. klaviatóra van.

2010. szept. 22. 18:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Áhh nemigaz! Mostmár a 2x512-Ből csak 480Mb -ot ismer fel!

A romokkal semmi gond! Teszteltem őket!

2010. szept. 23. 15:48
 15/17 anonim válasza:

Nekem is pont ez volt a problémám.

Szervizbe vissza küldtük, kicserélték a procit, alaplapot és jó lett.

2010. szept. 25. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy az RAM. Mármint a memóriamodul amit húzkodsz ki meg be. ROM a BIOSban van de az se igazi már :D
2010. szept. 26. 08:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Ja bocs igen csak elírtam. Köszönöm.

Kaptam szakmai tanácsot veszek másik gépet.

Köszönöm a segítséget

2010. szept. 26. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!