Mért fagy le a gépem?
Ez a rohadt ahhogy bekapcsol és betölt még bejön az asztal de már utána 10Mp -el lefagy akárhogy akármivel rakom újra!
Kérem segítsenek!
Ó nekem annyi időm nincs hogy azt telepítsem mert 10mp enként lefagy!
De ha van megoldás leírnád?
Nagyon buta vagyok... nemírhatok csónyán pedíg megtenném
Hát ja! 1Gb ram van benne de csak 889 et ír ki!
Telán lehet ez?
De ha azt szedegetem ki akkor meg elromlik azzal: legalább 2 napíg nemlehet bekapcsolni mert úgycsinál mindtha a claviatúrával lenne baj vagyis 3 hosszú síp és 5mp semmi megint 3 hosszu és így tovább és ott leragad nemad képet.
Elég régi már a ram 2 hónapja vettem.
Tényleg nagyon buta vagy :D
Amúgy oprendszert telepíteni nem az oprendszer indulása után kell. Valamint mindenféle BIOS által érzékelt hardverhibát sípolással jelez (úgyértve mint hiányzó RAM (ha kiszedegeted), hiányzó klaviatúra, videókártya stb.). Próbáld ki hogy ha beraksz egy telepítőlemezt, akkor az is kihal-e, ha igen, akkor tuti, hogy hardver, ha nem akkor nem tudunk semmit, viszont ha már bent van akkor újra is telepítheted a Windowst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!