Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a baj ezzel a kóddal?

Mi a baj ezzel a kóddal?

Figyelt kérdés

Most végeztem a HTML alapjaival és nekikezdtem a CSs-nek viszont valamiért nem tudom összekötni a kettőt. A HTML fájlt és a CSS-t is külön mappába raktam, a mappákat először egy Gyakorlás nevű mappába végül az asztalra raktam külön külön. A css-nél eddig csak egy kék hátteret akartam beállítani, de nem megy, plusz a kis ikont se akarja megjeleníteni felül.. Pedig mindent úgy csináltam ahogy a videóban van :(

<!doctype html>

<html lang="hu">

<head>

<title>CSS</title>

<meta charset="UTF-8">

<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css">

<link rel="icon" type="image/png" href="favicon.png">

<body>

<h1>Hello!</h1>

</body>

</html>

2022. júl. 20. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
káosz
2022. júl. 20. 14:59
 12/12 A kérdező kommentje:

10-es: köszi, ez volt a bibi, hogy a mappát is megadtam pedig ugyanabban voltak!

Amikor kiírtam a kérdést még külön mappák voltak, de aztán kitöröltem őket és újra csináltam ugyanabba a mappába, ezért van máshogy a képen.

2022. júl. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!