Akkor ennek annyi?
Én azért némi ferdítést érzek itt...
Aki alkalmatlan volt a pályára, azt eddig sem tartották meg.
Aki pedig nem valami szemellenzős szakbarbár, az eddig is tudta, hogy ebben a szférában hosszú távon egy gyorstalpaló nem életbiztosítás.
Ezek a bootcamp dolgok kezdésnek jók, de tartósan soha nem lehetett rájuk támaszkodni, már csak azért sem, mert informatikában nagyon kevés dologra tudsz tartósan támaszkodni, hiszen ötévente jön valami újabb dolog, amihez értened kell.
Sajnos sok emberben van olyan mentalitás, hogy "na, akkor én megtanultam, mos'má aggyatok munkát". Ő elvégzett ilyen-olyan iskolát 20-30 éve, és most szid mindenkit jobbra-balra, amiért az elavult tudásával nem alkalmazzák annyi pénzért, amennyit ő elvár.
Ez az informatikában hatványozottan nem működik, tehát aki egy bootcamp után azt gondolta, hogy majd akkor ő egy életre bebiztosította magát informatikában, az most csodálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!