Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Cloud/DevOps mérnök kezdő...

Cloud/DevOps mérnök kezdő fizetés átlagban mennyi?

Figyelt kérdés

Van egy mérnökinfó BSc-m és kb. 10 hónap tapasztalatom ebben a fieldben. A 10 hónap alatt AWS-ben dolgoztam, infrastructure as code alapon (Terraform) hoztam létre alkalmazás(ok)nak infrastruktúrát.

Ezek mellett linux-hoz úgy közepesen értek, egyszerűbb shell scripteket tudok készíteni. Programnyelvből Java, C#, SQL, Python alapok, de ahogy tudom ezek közül DevOps részen leginkább az útóbbi releváns, úgyhogy ezen jelenleg is dolgozom kurzus végzésével.

Ahol töltöttem a 10 hónap gyakornokságot, ott kaptam egy ajánlatot bruttó 670-ért. Egyáltalán nem keveslem, de nem is sokallom, pl. Bluebird 2021-es cikkjében a junior átlag 850-nél van, viszont nem tudom hogy ez mennyire reális adat.

Akinek bármi tapasztalata van ilyen téren, fel tudna világosítani, hogy jó-e ez az ajánlat ilyen kontextusban? Köszi előre is :)

2022. jún. 21. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Kozel egy ev tapasztalattal ez valoban nem tul eros ajanlat, de nem is csapnivalo. Ha neked megfelel ennyi, akkor nyugodtan elfogadhatod, ilyenkor meg ugyis a fejlodesi lehetoseg az elsodleges szempont.
2022. jún. 21. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
br 900-1 misi, de kevés a 10 hónap munkatapasztalat. Jelenleg ez a pálya meg a legjobban, nagyon fontos tudás a cloud. Ha képes vagy saját magadtól kiépíteni a pipelineokat, megtervezni a servicek közötti kapcsolatokat, dynamodb adatmentések, transzformálás stb, akkor rengeteg pénzt ér a tudásod.
2022. jún. 21. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ezt neked kell tudnod, ne hallgass senkire.

Az én mellékvéleményem ez: úgy sejtem, a korábbi jövedelmed abszolút reális volt. Elvégre, még alig csöppentél bele a munka világába.

Azt még javaslom, számítsd meg, hogy mit is kell majd dolgoznod, milyen környezetben és mekkora erőfeszítéssel.

2022. jún. 21. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
Én elsõsorban azt venném figyelembe, hogy mennyire biztosított a fejlõdési lehetõség a cégnél. 10 hónap GYAKORNOKI tevékenység után szerintem br. 670k teljesen korrekt ajánlat, 1-1.5 évet lehúzol teljes állásban és onnantól simán 1M felett kérhetsz.
2022. jún. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!