Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért mondják sokan, hogy...

Miért mondják sokan, hogy JAvaScript után kezet kell mostni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 00:37
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Könnyű benne gányolni, és ezt rengetegen be is tartják. Többparadigmás, nem véd megfelelően a változtatások ellen, nincsenek betartva alapvető oop elvek, nincsenek betartva alapvető procedurális elvek, nincs benne tartás, nem mondja meg, hogy bizonyos dolgokat hogyan implementálj, minden rád van bízva, szét lehet gányolni az egészet.
2022. jún. 4. 00:47
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
Én még nem hallottam arról, hogy ilyesmit mondtak volna de tudod, van egy elméletem erre is. Mivel, az én billentyűzetemen se látszanak már a betűk, ezért valószínűleg a programozó akiről beszélsz, mint a géppuska úgy írt a billentyűzeten, és végül, lekopott, rá-kopott, az újjára a billentyűről a betű. Szerintem ez az oka, mert más nem lehet.
2022. jún. 4. 04:22
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Ez egy pár nap alatt összedobott, eleinte kezdőknek szánt nyelv, amit jó 25 éve foltozgatnak, de az alapokon ez nem segít. Rengeteg cikket és könyvet írtak már arról, hogy mi a baj vele, csak körül kell nézni.
2022. jún. 4. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
#2: Melyik programnyelvben nem lehet gányolni? A világ legjobb programozási nyelvében is lehet fos kódot írni, ha valaki nagyon szeretné. De lehet jót is írni bármelyikben. Szóval ez nem nyelvfüggő.
2022. jún. 4. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

5:

Mindegyikben lehet gányolni,de egyes nyelvek erre nem csak hogy több lehetőséget adnak, hanem kimondottan támogatják az antipatterneket, míg vannak olyan nyelvek, amelyeken sokkal kézenfekvőbb rendezett módon programozni.

2022. jún. 4. 11:34
 6/6 Szirty ***** válasza:
61%

"#2: Melyik programnyelvben nem lehet gányolni?"

Magyaros csúsztatás! Ezt írta:

"Könnyű benne gányolni"

2022. jún. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!