Hogyan tudnék botokat csinálni?
Olyanokra gondolok, amik fb posztok alá állandóan hiteleket kínálnak. Vagy ilyen 10/10-es bombázó orosz topmodell csajokra akik azt írják nekem, hogy velem akarnak ma este szexelni csak regisztráljak be az általuk küldött linkben.
Szóval ilyen vagy hasonló botok készítéséhez melyik programozási nyelveket kell ismerni? Hol lehet elindulni ezek készítésében?
Nyilvánvalóan én nem malware botokat csinálnék.
Ebből két dolog jött le.
Túl öreg és túl korlátolt vagy.
*12
INTJ vagyok én is.
De válaszolnátok a kérdésre?
Nem popupok érdekelnek.
Hanem a célom egy adott információ sokszorosítása automatizálódott módon.
Vagy chatbotok programozása, amik AI alapon juttatnak el egy adott infót minél több felhasználóhoz
Na jó, beismerem miért kell:
A tinderre. Köztudott tény, hogy ha férfi vagy akkor a nagy számok törvénye érvényesül. Tehát ha ráírsz 1000 nőre akkor valószínűleg egy talán visszaírhat. (ha nő vagy akkor anélkül, hogy bárkire írnál kapni fogsz 1000 üzenetet és csak ki kell válaszd a számodra legszimpatikusabbat).
De mivel nekem ezer más dolgom van a való életben plusz életem is van, ezért kész időpazarlásnak érezném, hogy most ott ücsörögjek a teló előtt és naphosszakat vagy naponta ki tudja mennyi időt jobbra huzogatással meg több ezer üzenet küldésekkel pazaroljak el. Így szeretnék kifejleszteni egy botot magamnak amelyik automatizálná ezt a lépést. Így csak akkor kell ténylegesen időt szánjak erre amikor vissza is írt egy csaj (ami átlag ezerből egy). Ezzel egy rakás időt spórolnék meg.
Ment a pacsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!