Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudnék botokat csinálni?

Hogyan tudnék botokat csinálni?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, amik fb posztok alá állandóan hiteleket kínálnak. Vagy ilyen 10/10-es bombázó orosz topmodell csajokra akik azt írják nekem, hogy velem akarnak ma este szexelni csak regisztráljak be az általuk küldött linkben.

Szóval ilyen vagy hasonló botok készítéséhez melyik programozási nyelveket kell ismerni? Hol lehet elindulni ezek készítésében?

Nyilvánvalóan én nem malware botokat csinálnék.

2022. máj. 26. 12:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

"Nyilvánvalóan én nem malware botokat csinálnék."

Én nem is tartok ettől.

2022. máj. 26. 12:53
 2/16 Shaddark ***** válasza:
15%

Azt tudod ugye, hogy azokat a facebook engedélyezi/rakja ki, és ha nem fizetsz neki akkor nem "tolja be"?

Mondjuk reklám blokkolóval se, én még egyet sem láttam ott.

Amúgy meg popup ablaknak hívják őket és jobbára javában vannak.

Meg minden másban...

[link]

2022. máj. 26. 13:08
 3/16 Shaddark ***** válasza:
100%
Az a "14.000 közül egyre rákattintanak" nem tűnik valami hatékonynak, nem is értem miért erőltetik. Talán mert a megrendelőket könnyű átverni?
2022. máj. 26. 13:09
 4/16 A kérdező kommentje:

Java Script?

Vagy mit kell ismerni az ilyenek gyártásához? (Vagy elhárításához)

2022. máj. 26. 13:10
 5/16 Shaddark ***** válasza:
7%

Elhárításhoz a böngésződ menüjében a kiegészítőket kell megtalálnod.

Itt keresőbe beírod hogy adblock és a legtöbbet letöltöttet (mert egyél szart, több-milliárd légy nem tévedhet:) ) telepíted.

Ha biztosra akarsz menni akkor innen

[link]

letöltöd a host fájlt és vagy elindítod a betch fájlt a mappából, vagy bemásolod a HOST nevű fájlt a Windows\system32|drivers\etc mappába.

Gyártáshoz szerintem nem infós hanem marketing szakember kell, aki adott célcsoportnál meg tudja mondani / tervezni grafikusan hogy mi legyen ott hogy minden 14.000-nél sűrűbben kattintsanak rá. Ami valószínűleg lehetetlen, senki nem kattint ezekre.

Ha a 100 alatti iq-jú vezetőket, akik ezekért pénzt adnak ki kirúgnák minden-honnan, valószínűleg meg is szűnnének.

2022. máj. 26. 13:27
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

"senki nem kattint ezekre."

Hiszed te.

2022. máj. 26. 14:10
 7/16 Shaddark ***** válasza:

A 14.000-ből egy nem valami sok.

Azt hogy honnan szedte a wikipedia az számadatot nem tudom, de én elhiszem nekik.

Max a "fiatal, gyönyörű-szép unatkozó feleség csóró és ronda nyomikat keres szexre" popupot tudom elképzelni hogy kattingatnak rá :)

2022. máj. 26. 14:15
 8/16 anonim ***** válasza:
54%

Akkor klikkelnek, amikor a kereslet találkozik a kínálattal.

Te is klikkelnél, ha éppen vennél valamit és látnád jó áron hirdetve. Vagy klikkelnél, ha információra lenne szükséged.

2022. máj. 26. 14:37
 9/16 anonim ***** válasza:
a 14000:1 pedig tömény kamu.
2022. máj. 26. 14:38
 10/16 Shaddark ***** válasza:

"Te is klikkelnél, ha éppen vennél valamit és látnád jó áron hirdetve."

Bocsi, nem ellenkezésből de nem.

Én általában a hardveraprón vásárolok nagyon sok pozitívval rendelkezőktől, vagy olyantól akit le tudok "Káderezni" mert nem bánja. És az árukeresőt használom ahol szintén megbízható eladóktól vásárolok.

És semmit nem vásárolok úgy, hogy csak egy helyen nézem meg az árát, és elhiszem nekik.

A mai világban ez a mentalitás szerintem egyenes út a csoport tagsághoz az "átvert minket Lakatos Jóska, jelentsük fel együtt" csoportban :)

2022. máj. 26. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!