Papírok nélkül programozónak lenni lehetséges?
Figyelt kérdés
Szeretnék a közeljövőben pályát váltani most jelenleg a legmagasabb iskolai végzettségem egy szakmunkás bizonyítvány, de nem azért, mert nem szerettem volna tovább tanulni vagy hasonló csak a családi helyzetem azt követelte meg, hogy korábban kell belevágnom az életbe. A jelenlegi munkámmal kapcsolatban nincsenek problémáim, elég jól is keresek vele itthon, de van egy számomra nagyobb álmom, hogy programozóként folytathassam a karrieremet. Mindig is érdekeltek az informatikai dolgok és nagyon is szeretek ilyenekkel hobbi szinten dolgozni, de ez csak hobbi. Régen nagyon riogattak azzal, hogy nagyon sok mindenhez végzettség kell, hogy abban az adott szakmában dolgozhassak, de az utóbbi időben egyre több olyan dolgozó kerül a munkahelyemre akiknek a végzettsége merföldekkel távol áll attól amiben éppen dolgozni fog. Semmi bajom nincs ezzel, mert én is így vagyok vele, hogy ha megvan a kellő rátermettséged és szeretsz tanulni új dolgokat akkor majdnem bármi kitanulható, de rengeteget kell tanulnod és tapasztalnod. És most jönne újból a fent említett kérdésem. Szerintetek ha elkezdek itthon tanulni a programozás fortélyairól és megtanulom az alapokat, (mert az ember rengeteg dolgot megtanulhat manapság az interneten) akkor lehet esélyem elkezdeni a karrieremet egy kisebb cégnél, hogy utána onnan mégtöbb dolgot tanulhassak? Van olyan személy ezen az oldalon aki hasonlóan vágott bele ebbe a szakmába és sikert aratott az elszántsága és a szorgalma?2022. ápr. 28. 15:11
11/20 anonim válasza:
Akkor én rendet teszek: Mindenki hazudik! :)
12/20 anonim válasza:
#10 beidezed, ahol tobb hangzott el ennel?
13/20 anonim válasza:
A tapasztalat az, hogy felsőfokú tanulmányok nélkül labdába sem rúgnak a jelentkezők. Biztosan van egy-két csodabogár, de az munkát sem keres magának, ez egészen biztos... Ahhoz, hogy értelme legyen valakit kitanítani, ahhoz gyakornokként kell jönnie, ez pedig csak úgy működik, ha aktív hallgatói jogviszonya van.
14/20 anonim válasza:
#13 mi lett a lepontozott accountoddal?
15/20 anonim válasza:
Én szakgimnáziumban végeztem. Mielőtt elkezdtem volna az egyetemet jelentkeztem junior fejlesztő állásokra, és behívtak interjúzni. Volt ott mégegy srác, aki frissen végzett mérnökinfós volt. Kaptunk tesztkérdéseket és feladatok, végül én kaptam meg a munkát, mert a srác nem tudta megoldani őket a friss BME-s diplomájával. Szóval ebben a szakmában bármi lehetséges.
16/20 anonim válasza:
"Hányszor kell még kirúgassalak innen, "
Majd kirugatom én a fogaidat nem sokára, te faxszopó, igzága, cigány gecci.
19/20 anonim válasza:
Ez a kérdés minden oldalon általában 1x megjelenik, nekem ez a tanácsom:
Van esély, de ne a legnagyobb cégeknél várd el, hogy felvesznek elsőre. Először (ez csak az én véleményem), kissebb cégeknél próbálkoznák, majd felfelé lépkedni a ranglétrán. Hamarabb felvesznek nagy céghez, ha már van referenciád.
20/20 anonim válasza:
Sor kódot nem írt. Kár ezekre válaszolni.
Csónak elkattan valami, h majd csinálja és irkálnak ide de soha sehová nem jutnak.ax elkezd kamuzni feleslegesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!