Hol kezdjek neki Full Stack Fejlesztő tanfolyamnak a nulláról?
Csak egy érettségim van és szeretném elkezdeni a Full Stack tanfolyamot.
Codecool-nál van egy 12 hónapos képzés állásgaranciával, ami jónak hangzik. (Sajnos 2millió+ a tandíj)
Tudtok ajánlani még más helyet amiről jókat hallani?
Miért akarsz full stack lenni nulláról? Az hívja magát víz-gáz szerelőnek aki mindkettőben professzionális döntéseket képes hozni, van benne pár év tapasztalata, és a legújabb módszerekkel / technikákkal tud építeni igény szerint minőségi munkát. Ameddig ez nem így van, addig nem vagy full stack, és a vizes se víz/gáz szerelő, max mekkmester.
Álljál bele a frontend anyagokba, nézd meg hogyan működik ez internet, html, css, javascript, oda vissza csavarmenetbe, http requestek ajax. Utána jöhetnek a keretrendszerek, libraryk, és utána be lehet nézni a backendre is. Egyszerre a kettőt feleslegesen csinálod.
Ne kezdj fullstack-be! Az túl sok egyszerre!
"állásgarancia" :-) ja....
Egyetem begyedem tenger tánc,
Hajdú sógor, mit csinálsz?
Udemy?
Kb 5 ezer egy "tanfolyam", de inkább videó összeállításnak nevezném. Ezek közül sok +30, de már +50 órással is találkoztam.
Plusz sok "elődadó"-tól tudsz kérdezni is, meg azok akik megvették a kurzust általában tudnak valamilyen közös forumra menni, ahol egymást segíthetik. Pl.: discord vagy facebook csoport.
Én egyetem mellett vettem rengeteg ilyen kurzust és eddig nagyon jól jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!