Mennyire elvárt az egyetemi diploma a programozók körében?
Figyelt kérdés
Láttam a Profession állaskeresőn, hogy a programozó állások nagy részénél a követelményeknél nem írta az egyetemet.
Volna esély self-taught-ként érvényesülni a munkaerőpiacon?
2022. ápr. 18. 11:53
11/12 anonim válasza:
Meg persze az sem mindegy, hogy mid van, ha már programozó végzettség nincs. A legtöbb cégnél egy önképzett programozó gépészmérnök diplomával jobb esélyekkel indul mint műkörmös okjvel.
12/12 anonim válasza:
@7 "jól értem, hogy gimi után rögtön dolgozni kezdtél fejlesztőként? Azért az nagyon nem tipikus, én ilyenről még nem is hallottam. :)"
Nekem elég sok ilyen ismerősöm van, igaz, ők még a kétezres évek első felében kezdték, amikor ha bármi minimális dolgot tudtál, már te voltál a király. Igaz abban az időben azt a minimális tudást is sokkal nehezebb volt megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!