Több JS egymásba fűzése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van több JavaScript programom, amit nem a legkényelmesebb egyesével megnyitogatni és futtatni.
Mint kezdő webfejlesztő: érdeklődnék, hogy van e lehetőség egy JS fájlba "összefűzni" ezeket? Így egyben tudnám futtatni, nem kellene minden alkalommal egyesével megnyitnom őket.
Köszi előre is a válaszokat!
2022. márc. 22. 15:34
1/9 anonim válasza:
Én így 10 év webfejlesztéssel a hátam mögött még csak elképzelni sem tudom miről lehet itt szó.
2/9 anonim válasza:
#1 :)
Kérdező: mit érteszt program alatt?
Mert lehet függvényeket is használni és akkor azok elszeparálódnak és meghívhatóak adott eseményekkor, de egyébként fizikailag egy fájlban tárolhatóak.
3/9 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen annyit szeretnék, hogy a 20 fájl helyett elég legyen egyet elindítani, de gyakorlatban mind a 20-at előhívja az az egy. :D
2022. márc. 22. 15:51
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Kliens oldali JavaScript vagy NodeJS?
Illetve a fájlok struktúráját is linkelhetnéd, hogy tudjuk PONTOSAN mit szeretnél.
8/9 anonim válasza:
Nagyon várom mi lesz a story vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!