Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez elég programozáshoz,nem?

Ez elég programozáshoz,nem?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 10. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Kezdetnek bármin lehet programozni, az a kérdés, mit szeretnél.

Weboldalt, könnyebb asztali appot simán lehet mosógépen is (ezen is), de grafikaigényes dolgot, illetve mobil-appot nem nagyon (mobil-appnál az emulátort nem bírná el, amúgy az is csak szöveg meg fordítás)

2022. márc. 10. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
hát, attól függ mit...
2022. márc. 10. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Hát, ha egyszerű alkalmazásokat szeretnél írni mondjuk egy alaptudású szerkesztővel, arra jó. De egy kicsit komolyabb IDE egy ilyen gépen már borzasztó lassú lesz.

Egyébként MOST nem érdemes új laptopot venni, inkább néz egy használtat (tudom javasolni a Lenovo Thinkpad szériát), fele-háromnegyed ennyiért kapsz, sokkal komolyabb teljesítményűt.

2022. márc. 10. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja igen komolyabb animációs weboldalt és alkalmazásokat akarok programozni. Azt mondod #3 a lenovo thinkpad 122.. ezer ért birni fogja?
2022. márc. 10. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
11%

Ez egy belépő szintű gép.

Simán fejleszthetsz rajta bármit. Nem igaz, amit előttem írtak.

Az egyetlen gond, amiért nem venném meg, az a celeron proci.

Amúgy, én is azt tudom javasolni, hogy inkább egy használt üzleti laptopot vegyél, de brandet, DELL, HP már elég jó. A lenovo felejtős. Gagyi, kínai sz.r.

2022. márc. 10. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
5# azert megneznem hogy megy az app keszites
2022. márc. 10. 21:51
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Én asztali gépen szeretek fejleszteni, de olykor odaülok a 100 éves IBM thinkpad-em elé és azon tolom. Nos, abban egy 1.8 Ghz-es M-es proci van, ami saját magát skálázza a terhelés függvényében, jobbára 750 Mhz-en gurul. Ebben a gépben 1 [egy] GB RAM van.
2022. márc. 10. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

Egyetemen rettenetes gépek vannak laborokon. Sok gépházon még találsz floppy olvasót is.

Tehát bőven elég. A kérdés kiírásból és a fentebbi kommented alapján még jó pár év mire akármi olyat csinálnál, ami erős gépet igényel.

(Mondjuk ez nem teljesen igaz, ha Andorid appot akarsz készíteni akkor az Android Studio és annak az emulátora biztos nem fog megfelelően működni rajta, de az is minimum 1 évra van, meg ahogy látom nem ebbe az irányba akarsz menni)

2022. márc. 11. 01:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen még csak elkezdeném, de majd később ebben az irányban akarok elhelyezkedni. De tudom h az még távoli lesz.
2022. márc. 11. 06:38
 10/12 A kérdező kommentje:

App készítésbe meg egyáltalan nem kezdtem bele, még csak utána sem néztem hogyan müködik, de szeretnék.

Kezdetnek akkor egy pontosan milyen tipusú laptopot ajánlotok. (Használtat nem akarok)

2022. márc. 11. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!