Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tényleg "mindenkiből" lehet...

Tényleg "mindenkiből" lehet programozó ha elég elszánt?

Figyelt kérdés

2022. márc. 7. 21:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

"Mert vannak nagyon magas színvonalon elkészített betűtípusok, "

Nem a betűtipusokról van szó, hanem arról, hogy egy szoftver műkodésére gyakorol hatást az, aki betűtipust vált egy szovegszerkesztőben.

Event driven programming paradigma, már ha értenél hozzá.

"Egy év alatt 0-ról nagyon sokat meg lehet tanulni "

Persze, csak annyit nem, legalábbis ezen a területen, amennyi elég ahhoz, hogy felelősséggel munkát vállalhasson.

2022. márc. 8. 11:58
 22/33 anonim ***** válasza:
96%

21: Ja, hogy így értetted, hogy a wordben egy betűtípus váltás egy "béna kacsa" programozása? Azért van ott baj abban a fejecskében. Te egyáltalán tudod mit jelent az a szó, hogy "programozás" és az a szakma, hogy "programozó"? Édes istenem, ennyire szánalmas barm*ot én régen láttam itt.

Nem a wordben egy betűtípus váltás az nem programozás.

2022. márc. 8. 13:10
 23/33 anonim ***** válasza:
96%
"Nem a betűtipusokról van szó, hanem arról, hogy egy szoftver műkodésére gyakorol hatást az, aki betűtipust vált egy szovegszerkesztőben. Event driven programming paradigma, már ha értenél hozzá." Tehát az nem event, hogy kattintok az egérrel, de az igen, hogy váltok betűtípust. Míg ez útóbbi egy "nagyon alacsony színvonalú" programozás, az egérrel kattintás az még csak nem is event... Hát már ma is megérte felébredni.
2022. márc. 8. 13:22
 24/33 Shaddark ***** válasza:
100%

Szerintem az egyikőtöknek elméletben, a másiknak gyakorlatban van igaza. Kívülállóként úgy látom, ez szerintem nézőpont kérdése, nem ilyen "egzakt" dolog meghatározni.

- Ám csak azért írtam mert most oltogathattok engem és közben kibékülhettek :)

2022. márc. 8. 13:53
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Minden átlagos értelmi képességekkel megáldott emberből lazán lehet.

Az, hogy mindenkiből lehet meg nem igaz, mert csak az országunkban vannak olyan emberek, akik elbuknak a gyárak felvételién írandó teszteket, ahol olyan kérdések vannak, hogy:

"Ha azt az utasítást kapja, hogy rakja a dobozt a jobb oldalon lévő polcra, akkor melyik polra kell rakni?. Jelölje meg a rajzon."

Nem rég láttam egy telexes riportot erről. Egészen elképesztő.

2022. márc. 8. 17:05
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2022. márc. 8. 18:14
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

" Tehát az nem event, hogy kattintok az egérrel, de az igen, hogy váltok betűtípust."

Nem neked írom, hanem másoknak, mert te javíthatatlan nulla vagy.

Az egérkatt nem lényeges, az a lényeges, hogy annak apropóján torténik-e valami s ha igen, akkor mi.

Ezt már neked írom: A legújabb kutatások szerint a stack a hardver, kozelebbről és legnagyobb részben a CPU alkotóeleme.

2022. márc. 8. 18:42
 28/33 anonim ***** válasza:
87%

27: Annyira nem fontos az egér kattintást, hogy külön tárgyalja minden irodalom ld.: [link]

És hogyan jön ide a stack?

2022. márc. 8. 19:09
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Megint félre-vakolsz, gyök-kettő.

Az egérkatt csak az utána következő kód lefutásának kiváltásához kell.

2022. márc. 8. 19:35
 30/33 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj nem egészen egy pipás, akinek minden válaszát 0-ra értékelték mi lenne ha befejeznéd az agymenéseidte? Nem látod, hogy el vagy tévedve, és iszonyatos butaságokat beszélsz össze vissza? Egyetlen egy dolgot tudsz másikba belekötni. Mi lenne ha most csak egy hónapig nem szólnál hozzá semmihez. Mert tényleg kezdesz irtózatosan unalmassá válni. Köszönöm az olvasók nevében. Azért az jelez valamit, hogy alig van értékelhető válaszod, és az összes válaszaid hasznossága konvergál a 0-hoz.
2022. márc. 8. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!