Tényleg "mindenkiből" lehet programozó ha elég elszánt?
"Mert vannak nagyon magas színvonalon elkészített betűtípusok, "
Nem a betűtipusokról van szó, hanem arról, hogy egy szoftver műkodésére gyakorol hatást az, aki betűtipust vált egy szovegszerkesztőben.
Event driven programming paradigma, már ha értenél hozzá.
"Egy év alatt 0-ról nagyon sokat meg lehet tanulni "
Persze, csak annyit nem, legalábbis ezen a területen, amennyi elég ahhoz, hogy felelősséggel munkát vállalhasson.
21: Ja, hogy így értetted, hogy a wordben egy betűtípus váltás egy "béna kacsa" programozása? Azért van ott baj abban a fejecskében. Te egyáltalán tudod mit jelent az a szó, hogy "programozás" és az a szakma, hogy "programozó"? Édes istenem, ennyire szánalmas barm*ot én régen láttam itt.
Nem a wordben egy betűtípus váltás az nem programozás.
Szerintem az egyikőtöknek elméletben, a másiknak gyakorlatban van igaza. Kívülállóként úgy látom, ez szerintem nézőpont kérdése, nem ilyen "egzakt" dolog meghatározni.
- Ám csak azért írtam mert most oltogathattok engem és közben kibékülhettek :)
Minden átlagos értelmi képességekkel megáldott emberből lazán lehet.
Az, hogy mindenkiből lehet meg nem igaz, mert csak az országunkban vannak olyan emberek, akik elbuknak a gyárak felvételién írandó teszteket, ahol olyan kérdések vannak, hogy:
"Ha azt az utasítást kapja, hogy rakja a dobozt a jobb oldalon lévő polcra, akkor melyik polra kell rakni?. Jelölje meg a rajzon."
Nem rég láttam egy telexes riportot erről. Egészen elképesztő.
" Tehát az nem event, hogy kattintok az egérrel, de az igen, hogy váltok betűtípust."
Nem neked írom, hanem másoknak, mert te javíthatatlan nulla vagy.
Az egérkatt nem lényeges, az a lényeges, hogy annak apropóján torténik-e valami s ha igen, akkor mi.
Ezt már neked írom: A legújabb kutatások szerint a stack a hardver, kozelebbről és legnagyobb részben a CPU alkotóeleme.
27: Annyira nem fontos az egér kattintást, hogy külön tárgyalja minden irodalom ld.: [link]
És hogyan jön ide a stack?
Megint félre-vakolsz, gyök-kettő.
Az egérkatt csak az utána következő kód lefutásának kiváltásához kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!