C/c++ hasznalnak még munkahelyeken?
Figyelt kérdés
Vagy erdemes valami modernebb nyelvet tanulni?2022. febr. 26. 12:49
2/13 anonim válasza:
Használnak.. de ettöl függetlenül érdemes megtanulni más nyelveket is.
5/13 anonim válasza:
#4 Egyet értek Veled. Plusz PWCT-t (Programming Without Coding Technology)
6/13 anonim válasza:
A C-nek, C++-nak is megvan a maga felhasználási területe. Sőt még a pythonnak is.
Ha szeretnél egyéb modern nyelvet tanulni, akkor még a C# is jó lehetőség.
Attól függ mit is szeretnél csinálni, ha webfejlesztéssel szeretnél foglalkozni, akkor nem a C, C++ a jó irány, akkor inkább PHP, JS, vagy C#.
Ha hardver közeli kódokat akarsz, akkor a PHP, C#, JS ki is esett, arra C, C++.
7/13 anonim válasza:
CalmoSoft hagy már békén a gyiket a ringel rajtad kívül senki sem használja
9/13 anonim válasza:
Ezis elég modern nyelv, nézd meg a C++20at vagy a 23-at. Egyébként használják rengeteg helyen: embedded (stm32, esp, atmel, stb...), automotive, computer vision, bőven van rá kereslet. Én embeddedet toltam régebben C-vel, most is embeddedet tolok, bár ez már nem a full low level embedded, mert linux kernel alatt futnak a programok.
10/13 anonim válasza:
#7 Miért baj, hogy szeretem a Ring programozási nyelvet és ismertetem, ajánlom itt a fórumon? 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!