Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Diszkalkuliás, illetve diszgrá...

Diszkalkuliás, illetve diszgráfiásként lehetséges hogy megtanuljam a webfejlesztés-t?

Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy az is programozás, számokból meg miegymásból áll. Kissé hiperaktív vagyok, nehezen koncentrálok és gyakran elkalandozik a figyelmem. Lehetséges hogy valamilyen szellemi munkára alkalmas tudást szerezzek? Nem szeretek üzemben, és ehez hasonló helyeken dolgozni. 21/f
2022. febr. 22. 21:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy viszonylag kevés olyan jó munkahely van, ahol nem probléma a (gondolom) alacsony képzettség, nehéz koncentrálás, gyakran elkalandozó figyelem, és a címben említett problémák. Az sem használ, hogy nem érdekel semmi. Szerintem ne legyenek magas elvárásaid, de talán még közepesek se. Nézegesd az álláshirdetéseket, talán találsz a mostaninál jobb helyet, de hosszabb távon szerintem tanuláson kéne gondolkodni, még ha sokba is kerül egy-egy tanfolyam (ha vannak most egyáltalán). Sokan még diplomával is takarítanak állítólag, szóval ezen sem kell fennakadni.
2022. febr. 23. 17:09
 12/27 A kérdező kommentje:
Van érettségim, ami amúgy semmit nem ér. Mekkora baromság már hogy jól keress az aki tanult meg piacképes szakmája van, hagyjuk már! Az emberélet abból áll, hogy dolgozik hosszú órákat, aztán idős korára lerokkan és élhet szegényen a nyugdíjából. Nem tudom hogy képesek valakik zsákutca, szar munkákat végezni évtizedekig! Gondolom nekik elég az hogy legyen cigire meg kávéra.
2022. febr. 23. 17:33
 13/27 A kérdező kommentje:
Nagy pofon lesz majd a kis vért izzadó, versenyekre járó, példaértékű mintadiákoknak, mikor az elvégzett iskolák után a csárdában fogják készíteni a szendvicseket és felszolgálni a kis fröccsöt!
2022. febr. 23. 17:39
 14/27 anonim ***** válasza:
"Sokan még diplomával is takarítanak állítólag" - ebből láthatod, hogy ez sem garancia, mindenesetre több esélyed lenne jobb állást találni, ha még tanulnál valamit. Ha megnyugtat, nekem is csak érettségim van, meg pár többé-kevésbé felesleges tanfolyam. Nem üzemben dolgozom, de ez sem akkora kihívás. Nem kell rögtön mindent mellre szívni.
2022. febr. 23. 17:45
 15/27 A kérdező kommentje:
Szívem szerint boncmester lennék, ha nem lennének az akaratlan rángásaim..
2022. febr. 23. 17:46
 16/27 anonim ***** válasza:
61%
Azért az is látszik, hogy nem a hiperaktivitás a legnagyobb probléma nálad.
2022. febr. 23. 17:53
 17/27 anonim ***** válasza:
61%

"Nagy pofon lesz majd a kis vért izzadó, versenyekre járó, példaértékű mintadiákoknak, mikor az elvégzett iskolák után a csárdában fogják készíteni a szendvicseket és felszolgálni a kis fröccsöt!"

Mondja ezt a munkanélküli, képzettségnélküli, leszázalékolt... Váó...

2022. febr. 23. 17:54
 18/27 A kérdező kommentje:
18.Ha nem csak trollkodni járnál ide, és rendesen elolvasnál mindent, tudnád hogy dolgozom.
2022. febr. 23. 17:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ne gondold azt, hogy az életed egy tragédia. Sokan kevesebb problémával, vagy problémák nélkül is munkanélküliek, talán hosszú ideje. Nem kötelező tanulni, ha nincs kedved, de akkor is célszerű lenne elkezdeni álláshirdetéseket nézegetni, ha a mostanit ott akarod hagyni. Még egy másik 4 órás, vagy hétvégi állást is el tudok képzelni. Pl. Lidl, Aldi, ilyesmi?
2022. febr. 23. 18:34
 20/27 A kérdező kommentje:
20.Megváltozott munkaképességűeknek létesített cégnél dolgozom, heti 5 napot, 4 órában. Monoton, az emberi tényező valami szörnyű. Bár eddig egy munkahelyemen sem szerettem az embereket.
2022. febr. 23. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!