Mennyi hozzáértést igényel egy ilyen elkészítése?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=gP9ml3_A5Tc A fallout new vegas motorjával készült mod, én is szívesen csinálnék egyet, ha értenék hozzá.2022. febr. 12. 00:20
1/4 anonim válasza:
szerintem az assetek készítése több idő és energiaráfordítás
modellek, textúrák, hangok, esetleg animációk...
kezdésnek én ott kezdeném megnézném hogyan lehet ilyen modokat csinálni, milyen nyelvet kell hozzá tanulni és milyen API és egyéb lehetőségek vannak
2/4 anonim válasza:
Az idő a baj, egy ilyet összerakni évekbe telik.
3/4 anonim válasza:
A videóból nem derül ki, hogy mennyi az egyedi cucc, meg mennyi programozás van a modban. Ránézésre a legtöbb modell NV/FO3 ból van - vagy ha nem, akkor kivételesen jó munkát végeztek a grafikusok.
4/4 anonim válasza:
Azt bőven következtetjük, hogy magas hozzáértést és sok időt követel. Kezdőként egyszerűbb dolgokkal indulj, mert nem lesz sikerélményed, amint meglátod milyen mély a nyúl ürege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!