Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# mennyi idő lenne megtanulni...

REsX kérdése:

C# mennyi idő lenne megtanulni és azon belül melyik részét érdemes folytatni?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan dologba ütköztem, hogy elkezdtem a C#-ot tanulni és nem tudom melyik részét érdemes belőle majd tanulni(játék fejlesztés, .net meg stb). És szerintetek mennyi idő lenne egy munka képes tudást megszerezni belőle?
2022. jan. 31. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

a munkaképes tudás attól is függ milyen készségeid vannak, milyen tananyagod van, mennyi időt szánsz rá...

én 10+ éve programozok, 5-6 éve foglalkozom játékfejlesztéssel teljesen mások ilyen számokkal számolva, mint ha tegnap kezdted volna az egészet és 0 elméleti tudásod és gyakorlati tapasztalatod van

mivel érdemes foglalkoznod?

csakis olyannal amit élvezel, amit szeretsz csinálni!

2022. jan. 31. 16:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Egy ideje már foglalkozok vele, a játék fejlesztés része érdekel is csak a UNITY-hez nem értek mint design és nem tudom az mennyire kell nekem a munka részéhez majd.
2022. jan. 31. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

hát ha játékfejlesztéssel akarsz foglalkozni itthon, akkor Unity vagy Unreal a 2 nagy motor ami szóba jöhet

vannak kisebb motorok is, de főleg ez a 2 ami elterjedt és széles körben használt

ha Unityzni akarsz, akkor azt is meg kell tanulnod, google, youtube

elég gyorsan lehet vele haladni azért, nem annyira bonyolult

de azért kell pár hónap amíg belejössz és magabiztosan kezeled a dolgokat benne

2022. jan. 31. 17:09
 4/9 A kérdező kommentje:
És 1 év alatt gyakori tanulással és gyakorlással mennyire lehet junior szintre jutni ? És mennyire kötelező papír róla, hogy iskolát végeztél ebbe? Vagy elég egy preferencia munka is ami bizonyítja a tudásod?
2022. jan. 31. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:

ha van egy alap tudásod megéri hobbi projektekbe becsatlakozni, aztán onnan esélyes, hogy lesz komolyabb fizetős is

mellette pl játékfejlesztéses facebook csoportokba is megéri becsatlakozni

2022. jan. 31. 17:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudnátok küldeni ilyen csoportokat?
2022. jan. 31. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
keress rá facebookon a "játékfejlesztés" és "Unity" csoportokra
2022. jan. 31. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Leghalványabb esélyed sincs arra, hogy játékprogram fejlesztőként fglalkoztassanak.

Ezt jóindulatból írom.

2022. jan. 31. 23:56
 9/9 A kérdező kommentje:
És ezt mire véled?
2022. febr. 1. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!