C nyelvben hogyan lehet viszanézni a rövid néhány soros programok futásának a képernyőjét?
Figyelt kérdés
Pl: ebben
#include <stdio.h>
int main(void)
{
int a;
printf("Hello Világ!");
return 0;
}
2010. szept. 9. 19:21
1/8 anonim válasza:
Indítsd el parancssorból vagy terminálból!
2/8 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell?
2010. szept. 9. 21:06
3/8 anonim válasza:
A return elé biggyeszd be, hogy
system("PAUSE");
és a futás vége előtt nem lép ki a konzolból, hanem gombnyomásra vár...
4/8 A kérdező kommentje:
ez nem megy, mivel a C nem ismeri a system-et
2010. szept. 9. 21:52
5/8 anonim válasza:
#include <stdlib.h>
és máris ismerni fogja. De ez a "PAUSE" ez csak DOS/Windows környezetben működik. Merthogy ez kiadja a parancsot a parancsértelmezőnek (ha van olyan, általában desktop környezeteken van), próbáld ki, hogy egy parancssorba beírod, hogy pause.
6/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne egy válasz erre a kérdésre. Sajnos ha átírom az include-ot akkor meg máshol jelez ki hibát a fordító nálam.
7/8 anonim válasza:
Ne átírd, add hozzá. Egymás alá a két inklúd.
8/8 anonim válasza:
A std outputot átirányítod egy fájlra, vagy
a végére írsz egy scanf() -t, igaz ez bekérés, de így is megáll a kép, vagy
lefordítás után, nyitsz egy konzolt amiben futtatod a lefordított fájlt, így nem zárul be futás után a képernyő, vagy
conio.h ban van olyan hogy getch() ez direkt erre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!