Van itt esetleg unatkozó programozó LG TV-hez?
Sziasztok! Lenne egy elég jó ötletem... Egyre több ember játszik PS-en Xbox-on viszont Magyar feliratos játékok nem nagyon vannak. Sok embernek mint például nekem is elég kellemetlen, hogy nem mindent értek meg. Tudom keressek rá youtubeon, google, stb...
Viszont én nem azt szeretném látni, hogy más hogyan csinálja meg a küldetéseket mert szeretem magam ki gondolni.
Arra gondoltam, ha van esetleg itt unatkozó programozó és lenne hozzá kedve akkor lehet meg tudna alkotni egy olyan programot mint a google fordítónak az a része amelyik élőben a kamerán keresztül fordít a régi szöveget elmossa és fölé írja az újat magyarul. Ezt úgy gondoltam ki, hogy pl LG Okos TV-n megnyitnám az adott alkalmazást ugyan úgy a hdmi képét látnám utána is viszont itt ha angol szöveget látna akkor át írná.
Nem tudom lehetséges-e csak egy ötlet! :)
Lehetne belőle akár fizetős alkalmazás is!
Rendben köszönöm :)
9-es nem foglalkozom velük szerintem nagyon is jó ötlet!
15 még csak ez sem igaz. Ne hazudj magadnak. Miért nem? Mert egy eleve, már kitalált dolog egyik változatát "találtad fel", ezért éltem az öt lábú asztal páldájával. Meglévő ötleteken picikét módosítani, és azt mondani rá, hogy ez egy újdonság az saját magad becsapása.
A másik, aminek legelőször eszedbe kellett volna jutnia: szerinted azoknak a szoftverfejlesztőknek, architecteknek, project managereknek, leadeknek vagy bárkinek aki ilyen cégnél dolgozik, és egész nap ezzel foglalkozik ez nem jutott még eszébe? A google fordító nagyon régóta létezik, az apiját pedig rengeteg kis szoftver használja. Amit te kitaláltál, az csak egy x + 1. implementáció. Jóindulatból mondom ezeket neked, hogy ne érjen csalódás, ha nem fog válaszolni a google arra a leveledre, ahol előadod a nagy találmányodat.
Attól, hogy valami tegyük fel létezik én eddig mondjuk nem hallottam róla. Attól nekem is ugyan úgy eszembe juthatott mint ahogy másnak.
Nem értem miért gondolod azt, hogy egy dolog csak egy embernek juthat eszébe.
Nem másolni szeretnék csak szimplán nekem is eszembe jutott sajnálom, hogy te ezt nem vagy képes megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!