Sziasztok! Lenne egy elég jó ötletem... Egyre több ember játszik PS-en Xbox-on viszont Magyar feliratos játékok nem nagyon vannak. Sok embernek mint például nekem is elég kellemetlen, hogy nem mindent értek meg. Tudom keressek rá youtubeon, google, stb...
Viszont én nem azt szeretném látni, hogy más hogyan csinálja meg a küldetéseket mert szeretem magam ki gondolni.
Arra gondoltam, ha van esetleg itt unatkozó programozó és lenne hozzá kedve akkor lehet meg tudna alkotni egy olyan programot mint a google fordítónak az a része amelyik élőben a kamerán keresztül fordít a régi szöveget elmossa és fölé írja az újat magyarul. Ezt úgy gondoltam ki, hogy pl LG Okos TV-n megnyitnám az adott alkalmazást ugyan úgy a hdmi képét látnám utána is viszont itt ha angol szöveget látna akkor át írná.
Zárjuk rövidre a témát: senki nem fog több ezer óra melót ölni ilyesmibe kvázi nem létező piacra.
2022. jan. 12. 19:03
2/21 anonim válasza:
amit leírtál, azt használja a youtube. Tehát már megvalósult. Nem hiszem el, hogy ez ne lenne benne valamelyik tv-ben beépített funkcióként. Lehetetlen.
2022. jan. 12. 21:17
3/21 anonim válasza:
Mennyi a büdzsé, azaz mennyit fizetnél annak az unatkozó programozónak?
2022. jan. 12. 23:02
4/21 lcb válasza:
Az a fő probléma, hogy ez nehezen megvalósítható egy LG tévén. Amilyen ötletem lenne, az alapján fel kéne dolgozni a TV-nek kiadott képet, meghatározni a szöveget, lefordítani magyarra, esetleg kiretusálni a szöveget, rátenni az új szöveget, amelyet előtte úgy kéne kéne formázni, hogy az eredeti szöveg által elfoglalt területen legyen képes elhelyezkedni és mindezt valós időben. Az egyik megoldás egy teljes számítógép beiktatása, mely megcsinálja a feldolgozást és továbbküldi a képet. Ez magában elég bonyolult lenne, továbbá a megvalósítástól függően késést okozna. A fordítást lehetne végezni egy meglévő fordítóval, mint a google translate API-jával, de ezen felül kell egy kép alapú szövegfelismerés is, mely kérdés mennyire lenne gyors. A másik megoldás, a felirat kinyerése a tv-ből és ennek feldolgozása, de az ördög tudja, hogy ez hogy van kódolva, hogyan lehet kinyerni, lehet, hogy nem is lehet a tv szoftverének megbuherálása nélkül.
2022. jan. 13. 14:56
5/21 anonim válasza:
akár meg lehetne csinálni, de van pár millió dollárod erre a projektre?
az is megoldás lehet, ahogy a youtube-n hang alapján írja ki az angol szöveget, ezt meg lehetne toldani azzal, hogy le is fordítja
keresd meg a Google-t az ötleteddel, nekik van erre kapacításuk, mert amúgy nem hülyeség
2022. jan. 13. 15:06
6/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszolónak köszönöm a válaszát! :)
Akkor nem csak szerintem lenne jó ötlet.
2022. jan. 13. 16:51
7/21 A kérdező kommentje:
Azt tudjátok esetleg hol tudnék irni a google-nak az ötlettel kapcsolatban?
2022. jan. 13. 17:35
8/21 anonim válasza:
kérdező, te tényleg ennyire ostoba vagy? Komolyan kérdezem tőled
2022. jan. 13. 19:08
9/21 anonim válasza:
ne foglalkozz azokkal akik szerint nem lehet megcsinálni, meg ostoba vagy, sőt pont ezért vágj bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!