Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van ilyen könyv a neten?

Van ilyen könyv a neten?

Figyelt kérdés
Kéne nekem egy jó ingyenes online letölthető könyv ami megtínít programozni,vagy javaát szeretnék,vagy egy olyat amit nagyon könnyű megtanulni :)
2010. szept. 8. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Óó ember,nem eszik olyan forrón a kását.Persze léteznek könyvek amik megtanítanak programozni, de az időbe és energiába fog telleni.Sokba.Ha hajlandó vagy rászánni akkor hajrá, Java elég jó választás pl.Angolból jó vagy?Mert akkor olyan könyvet keresek.Kezdetnek ittvan ez az oldal: [link]
2010. szept. 8. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!a "nagyon könnyű megtanulni" alatt 1 évet értek :)és mégegyszer köszönöm a választ!!
2010. szept. 8. 18:28
 3/8 A kérdező kommentje:
de magyarra gondoltam(nem vagyok olyan jó angolos,most tanulom)
2010. szept. 8. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
2010. szept. 8. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem kezdenék rögtön JAVA nyelvvel!

Először C, onnan 3 lépés a C++, ahonnan fél lépés a JAVA.

2010. szept. 8. 20:25
 6/8 anonim válasza:

Ha könyveket keresel akkor: www.ebookz.hu

Csak regisztrállsz (ingyenes) és biztos megtalálod a neked kellő könyvet :-)

2010. szept. 9. 00:57
 7/8 anonim ***** válasza:

"Én nem kezdenék rögtön JAVA nyelvvel!

Először C, onnan 3 lépés a C++, ahonnan fél lépés a JAVA."

Lol. Azt remélem sejted, hogy a Java a három nyelv közül a legkönnyebben tanulható... C-vel kezdeni... persze, az életkedve is elmegy, és ráadásul ha nincs hozzá affinitása, soha a büdös életben nem fog hardverközelben programozni, akkor meg a C-vel szívás annyira halál felesleges, hogy azt el sem tudod képzelni. C++ már jó választás lehet, de az sem egyszerű megtanulni (de sokkal kevésbé szivatósabb, mint a C). De a Java... az nagyon rossz reflexeket éget beléd (mint a C, csak másokat), és ráadásul nem tanít semmi pozitívat (nem úgy, mint a C++).

2010. szept. 9. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:

C++ csak pozitívat tanít (abból is kettőt) meg egy darab C-t :P

Én aszodnom, hogy valahol el kell kezdeni. És mind1 hogy hol kezdi a progamozni vágyó fiatal. A fő hogy érdekelje.

Mindenkit más érdekel. Van aki webet programozni akar, van aki hardver közelit, van aki adatbázis fele húz inkább...

2010. szept. 12. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!