Van ilyen könyv a neten?
Én nem kezdenék rögtön JAVA nyelvvel!
Először C, onnan 3 lépés a C++, ahonnan fél lépés a JAVA.
Ha könyveket keresel akkor: www.ebookz.hu
Csak regisztrállsz (ingyenes) és biztos megtalálod a neked kellő könyvet :-)
"Én nem kezdenék rögtön JAVA nyelvvel!
Először C, onnan 3 lépés a C++, ahonnan fél lépés a JAVA."
Lol. Azt remélem sejted, hogy a Java a három nyelv közül a legkönnyebben tanulható... C-vel kezdeni... persze, az életkedve is elmegy, és ráadásul ha nincs hozzá affinitása, soha a büdös életben nem fog hardverközelben programozni, akkor meg a C-vel szívás annyira halál felesleges, hogy azt el sem tudod képzelni. C++ már jó választás lehet, de az sem egyszerű megtanulni (de sokkal kevésbé szivatósabb, mint a C). De a Java... az nagyon rossz reflexeket éget beléd (mint a C, csak másokat), és ráadásul nem tanít semmi pozitívat (nem úgy, mint a C++).
C++ csak pozitívat tanít (abból is kettőt) meg egy darab C-t :P
Én aszodnom, hogy valahol el kell kezdeni. És mind1 hogy hol kezdi a progamozni vágyó fiatal. A fő hogy érdekelje.
Mindenkit más érdekel. Van aki webet programozni akar, van aki hardver közelit, van aki adatbázis fele húz inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!