Szerintetek ez a könyv jó teljesen kezdőnek, aki azt sem tudja mi fán terem a programozás?
Nem rossz.
De én sem tudtam,hogy mi fán terem a programozás és 3 hét gyakorlás után már nagyon jól megy.
Én egyből a c++ kezdtem és ebből a könyvből tanulok:
Tanuljuk meg a c++ programozási nyelvet 24 óra alatt.Ez a könyv is teljesen az alapoktól kezdi.
Én semmiképpen sem gyengén típusos nyelvvel kezdenék, ezért ajánlom inkább ezt:
Ez a könyv nekem is megvan, és ez tényleg lámáknak való, mint ahogy azt a könyv is kihangsúlyozza.
Ha elsajátítottad az alapokat (pl algoritmus gondolkodásmód stb.) akkor már bármilyen nyelv könnyen fog menni. Ez a könyv meg pont az alapok elsajátításban segít.
Hm, nem tűnik drága befektetésnek, mindenképpen beszerzem, köszönöm. :) Közben rátaláltam erre, ezt esetleg nem forgattad, vagy nincs róla infód?
Itt ingyen nézethetsz meg egy piszok jó előadást, ami szintén a 0-ról kezdi. Bár ez .Net, de a c#ot is megtanulod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!